Cemil İpekçi ateşe resmen odun attı! Bülent Ersoy'un Zeki Müren sözlerine sert çıkış: O olmasa elinde mendille şarkı söylüyordu

Cemil İpekçi ateşe resmen odun attı! Bülent Ersoy'un Zeki Müren sözlerine sert çıkış: O olmasa elinde mendille şarkı söylüyordu

Diva Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki söylediklerinin ardından magazin dünyası sarsıldı. Açıklamalara bir cevapta Cemil İpekçi'den geldi. Bülent Ersoy'un sözlerine sert çıkışan ünlü isim yanan ateşe körükle gitti. İşte o cevap...

Zeki Müren hakkında şok açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy'a tepkiler birbiri ardına geliyor. Bir tepki de ünlü modacı Cemil İpekçi'den geldi. Zeki Müren için "Kıskanç" ifadesine öfkesini kustu.

ZEKİ MÜREN TARTIŞMASI ALEVLENDİ

Bülent Ersoy'un açıklamalarına tepkiyle karşılık veren Cemil İpekçi ateş püskürdü. Sanat güneşi olarak bilinen Zeki Müren ile yıllar boyunca çalışan İpekçi, "Taklitçi" çıkışına yanıt verdi. Ortaya atılan iddiaların tam tersi olduğunu söyleyerek, Bülent Ersoy'un bir Zeki Müren taklitçisi olduğunu ve kıskandığını öne sürdü.

s-4017737d3def8b9619d216bc390ab1c558743749.webp

BÜLENT ERSOY'A SERT SÖZLER

Zeki Müren sayesinde Türk sanat müziğinde devrim yaşandığını söyleyen modacı Cemil İpekçi, açıklamalarına devam etti. DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak tarafından paylaşılan habere göre, Cemil İpekçi, asıl taklitçinin Bülent Ersoy olduğunu söyledi. Ünlü modacı açıklamaların devamında, "Asıl Bülent Ersoy, sanat güneşini taklit ederdi, kıskanırdı. Zeki Müren zaten kimse ile kıyaslanamaz. O Müzeyyen Senar ile sahnelerde devrim yapmış, Türk sanat müziğinin duayenleri..." sözlerini kullandı.

Cemil İpekçi, "Acımasız ve kıskanç biri" sözlerini kullanan Bülent Ersoy'a sert sözlerde bulundu. Açıklamalarını, "Onlar olmasa hala sahnede ellerinde bir mendil şarkı söylüyorlardı. Ayrıca tüm ülkenin sonsuz hayran olduğu hakiki bir sanat güneşi idi. Nurlarda yatsın" ifadeleriyle noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN