Cennet Mahallesi'nin Rüstem'ini görenler şok oluyor! Yıllar ona acımamış: Minibüsçü Rüstem'in son hali

Cennet Mahallesi'nin Rüstem'ini görenler şok oluyor! Yıllar ona acımamış: Minibüsçü Rüstem'in son hali

Cennet Mahallesi dizisinde minibüsçü Rüstem'i görenler dönüp bir daha bakıyor! Yıllar ona acımamış! Minibüsçü Rüstem olarak bilinen Melih Çardak'ın son hali...

2004-2007 yılları arasında televizyon ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi adlı dizi, o dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alıyordu. Kadrosunda Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan, Çağla Şıkel ve Zeki Alasya gibi tanınmış isimleri barındıran dizi, izleyicileri büyülemişti.

Melek Baykal'ın canlandırdığı Pembe karakterine takıntılı olan minibüsçü Rüstem'i canlandıran Melih Çardak, Cennet Mahallesi'nin unutulmaz simalarından biriydi. Çardak, bu karakterle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Cennet Mahallesi'nin ardından Melih Çardak, farklı projelerde de başarılı performanslar sergiledi. Karadayı, Kadın, Geniş Aile gibi sevilen dizilerde rol aldı ve izleyicilerle buluştu.

CENNET MAHALLESİ RÜSTEM'İN SON HALİ

cennet-mahallesi-rustem.webp

En son olarak ATV ekranlarında yayınlanan tarihi dizi Kuruluş Osman'da Tacettin Noyan karakterine hayat veren Melih Çardak, dikkat çeken performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin son bölümlerinde Osman Bey'in Tacettin Noyan'ı alt etmesiyle karakterin sonu gelmiş oldu.

Melih Çardak'ın oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çektiği Kuruluş Osman dizisindeki performansı, izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN