Çılgın Dondurmacı bu kez eşini çıldırttı! Müşterisine öyle bir şey yaptı ki eşi öfke krizine girdi

Çılgın Dondurmacı bu kez eşini çıldırttı! Müşterisine öyle bir şey yaptı ki eşi öfke krizine girdi

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden o anları sosyal medya hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu videosuyla yine çok konuşulacak. Hamile kadınla dans eden Çılgın Dondurmacı kendinden geçti ve olanlar oldu. Son videoyu gören eşi bu sefer çok öfkelendi.

Sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Çılgın Dondurmacı çektiği videolarla gündem olmaya devam ediyor. Genellikle dükkanına gelen kadın müşteriler ile birlikte dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer herkesi ters köşe yaptı. Dükkanına gelen hamile kadın ile birlikte dans eden Çılgın Dondurmacı seksi dansıyla ağızları açık bıraktı. Kadının dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı aile filan dinelemeden kadını kolundan tutarak arka tarafa götürdü. Görenlerin ağzı açık kaldı. Eşi Çılgın Dondurmacı'yı o halde görünce ortalık karıştı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündem olan videosu...

DÜNYANIN HER YERİNDEN İZLEYİCİSİ VAR

Çektiği dans videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ve izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı gündem olmaya devam ediyor. Dükkanına gelen müşteriler ile dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı durdurak bilmiyor. Her fırsatta video paylaşan Çılgın Dondurmacı TikTok'ta milyonlarca takipçiye ulaştı. Fenonen ismin dünyanın her yerinden izleyici var artık. Ancak son videosunda Çılgın Dondurmacı fena yakalandı!

kmfdfdf-11.jpg

HAMİLE OLMASI DANS ETMESİNE ENGEL OLAMADI

Son olarak YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı gündeme bomba gibi düştü. Dükkanına gelen hamile kadınla dans eden Çılgın Dondurmacı, yine yerinde duramadı. Kadının hamile olmasına rağmen o elbiseyle yaptığı çılgın dansı herkesin ağzını açık bıraktı. İki deli birbirini buldu.

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ GÖTÜRDÜ

Kadınla dansını ileriye taşıyan Çılgın Dondurmacı, kadının kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Kadının rahat tavırları herkesi şaşırtırken dondurmacının son yaptığı pes dedirtti.

mkhhh.jpg

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

O anda kendini kaybeden Çılgın Dondurmacı eşi tarafından öyle bir yakalandı ki ortalık savaş alanına döndü. Eşi sinirden çıldırdı, sandalyeler havada uçuştu. Bu sefer pis duvara tosladı!

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

cbbdffd.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

kmffggf-3.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN