Çita gibi hızlı olanlar gizli köpeği 15 saniyede görüyor! Yüzde 90’ı bulamıyor

Çita gibi hızlı olanlar gizli köpeği 15 saniyede görüyor! Yüzde 90’ı bulamıyor

Bu optik illüzyon, 20. yüzyıla ait ve Shepherd adındaki bir dağ çobanının gizlenmiş çoban köpeği resmini içeriyor. Bu optik yanılsama, algılamamızı ve hızlıca anlama yeteneğimizi anlamamıza yardımcı olan önemli bir konudur. Bu içeriğimizde, Shepherd’ın köpeğini bulmaya yönelik bir optik yanılsamadan bahsedeceğiz. Gizli köpeğğ çita gibi hızlı olanlar 15 saniyede bulacak

Bu resimde, Shepherd adındaki bir dağ çobanının gizlenmiş çoban köpeği resmedilmiştir. Algı uzmanları, bu resimdeki köpeği bulabilmek için 15 saniyelik bir süre tanımaktadır. Ancak, bu süre zarfında köpeği görebilenlerin yüksek bir görsel zekaya ve 120 puanın üzerinde bir IQ’ya sahip olduğu kabul edilmektedir.

img-8679.jpeg

KOYUN SÜRÜSÜNÜN İÇİNDE GİZLİ KÖPEK

Bu optik illüzyonda, bir koyun sürüsü ile tarlada bekleyen bir çoban görülmektedir. Koyun sürüsü otlarken, çoban sürüye bakmaktadır. Ancak resimde, çobanın saklanmış bir köpeği bulunmaktadır. Bu optik illüzyonda, saklanan köpeğin yüzünü tespit etmek önemlidir. Şimdi 15 saniye sürenizi başlatarak çoban köpeğini bulmaya çalışabilirsiniz.

img-8680.jpeg

Bu optik illüzyona daha yakından bakarak, köpeğin yüzünü bulmaya çalışın. Köpeğin yüzünü bulmak zor olabilir, ancak resmi ters çevirerek size yardımcı olabilir. Şimdi köpeğin, çobanın bacağı ile gömleği arasında saklandığını görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN