Çocukların arasındaki 3 gizli baykuşu bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor! Sadece gerçek zekiler 13 saniyede bulabiliyor!

Çocukların arasındaki 3 gizli baykuşu bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor! Sadece gerçek zekiler 13 saniyede bulabiliyor!

Okul çocukları arasında 3 baykuşu 13 saniyede görebilir misiniz? Baykuşlar, çocukların arasında mükemmel bir şekilde kamufle olmuş durumda ve bu da onların fark edilmesini zorlaştırır. Gizli baykuşları bulabilir misin?

Optik illüzyonlar, insanların beyinlerini aldatarak ve algılarını sınayarak insanlara meydan okuyan görüntülerdir. Kafanızı karıştırıyorlar ve hilenin nasıl çalıştığını anlamanızı istiyorlar.

Optik İllüzyon çeşitli biçimlerde gelir ve bazıları kişilik özelliklerine, illüzyonlara ve bilişsel bulmacalara dayanır. Bu illüzyonlardan bazıları hızlı bir şekilde çözülse de, bazen sizi şaşırtabilir ve şimdi başka bir optik illüzyon, insanları bir kafa karışıklığına sevk ediyor.

by1.jpg

RESİMDEKİ 3 GİZLİ BAYKUŞU BULABİLİR MİSİN?

Macar grafik sanatçısı Gergely Dudas'ın yeni bir illüstrasyonu internette viral oldu. Resim, bir grup okul çocuğu arasında üç baykuş bulmanız için size meydan okuyor. Ancak zorluk, üç baykuşu 13 saniye içinde tespit etmeniz gerektiğidir.

GİZLİ BAYKUŞLARI GÖRDÜN MÜ?

Şaşırtıcı resim, üç gizli baykuşu olan bir grup okul çocuğunu gösteriyor. Baykuşlar, çocukların arasında mükemmel bir şekilde kamufle edilir ve bu da onların fark edilmesini zorlaştırır.

Resimdeki üç baykuşu görebiliyor musunuz? Bu optik zorluğu çözmenin püf noktası, görüntüyü dikkatli bir şekilde gözlemlemektir; resme odaklanarak gizlenmiş baykuşları görebilirsiniz. Resimdeki 3 gizli baykuşu gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Baykuşları zaten gördünüz mü? Henüz baykuşları göremediyseniz endişelenmenize gerek yok çünkü burada sizin için bir çözümümüz var. Aşağıdaki resmi kontrol edin, baykuşları kırmızı dairelerle işaretledik:

by2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN