Çocukluk travmasını ilk kez açıklayan Ebru Şancı herkesi hüzünlendirdi: "Biz o pastaları çöpten yerdik"

Çocuklarının doğum gününde parti verdiği için eleştiri yağmuruna tutulan Ebru Şancı, canlı yayında çocukluk travmasını anlatarak herkesi duygulandırdı.

Çocuklarının doğum gününde çok masraf yaptığı için eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelen Ebru Şancı, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini söyleyen Selen Görgüzel'e "Aslında bulması çok zor degil ülkemizde" şeklinde yanıt vererek dikkatleri üzerine çeken Ebru Şancı bu kez de çocukluk yıllarına dair yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.

EBRU ŞANCI EKRAN BAŞINDAKİLERİ DUYGULANDIRDI

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen eski manken Ebru Şancı, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla gündeme gelen Şancı, çocuklarına yaptığı doğum günü partisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

ebo.webp

Alpaslan Öztürk ile olan evliliğinden Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocuğu bulunan Şancı, çocuklarının doğum günü için çok masraf yaptığı gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Çocuklarının doğum gününde verdiği partinin nedenini açıklayan Ebru Şancı, ekran başındakileri duygulandırdı.

BUNUN HİÇ KİMSEYE SÖYLEMEDİĞİM BİR SEBEBİ VAR

Doğum günlerinin kendisinde bir travma yarattığını vurgulayan Ebru Şancı, "Bunun hiç kimseye söylemediğim bir sebebi var aslında, doğum günleri bende bir travma. Sebebini Alpaslan bile bilmez" dedi.

ebo2.webp

"ANNEME HEP BİR ZULMÜ VARDI"

Şancı açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Bizim kardeşimle çocukluğumuzda hiçbir doğum günümüz mutlu bitmezdi. Rahmetli babam, Allah rahmet eylesin tabi ki ama anneme hep bir zulmü vardı. Bize hiçbir zaman bir fiske vurmuşluğu yoktu ama özel günlerimizde nedense babamın içine şeytan kaçardı. Annemle birbirlerine girerlerdi, evdekiler giderdi, annemi döverdi.

BİZ O PASTALARI ÇÖPTEN YERDİK

Pastalar çöpe atılırdı, biz o pastaları çöpten yerdik. Yani o yüzden doğum günleri bende travma. Ve gücüm yettiği sürece de çocuklarıma yapacağım. Mesela çocukluğumuzdan hiçbir tane doğum günü fotoğrafımız yok."

ebo3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN