'Vücuduma ayı kanı enjekte ettirmek istiyorum' diyerek herkesi şoke etmişti! Ünlü modelden Selen Görgüzel'e 'ayı kanı' tepkisi

'Vücuduma ayı kanı enjekte ettirmek istiyorum' diyerek herkesi şoke etmişti! Ünlü modelden Selen Görgüzel'e 'ayı kanı' tepkisi

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Selen Görgüzel, birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını söylemişti. Yine çok konuşulacak sözler sarf eden ünlü isim, bu kez de vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek istediğini açıkladı. Futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eski model eşi Ebru Şancı ise Görgüzel'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz Mart ayında ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Slen Görgüzel, son derece ilginç açıklamalara imza atarak vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini açıklamıştı.

Alkan'dan ayrıldıktan sonra dikkat çekici açıklamalarıyla gündeme gelen Selen Görgüzel, birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını söylemişti. Görgüzel bu kez de vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek istediğini açıkladı.

gorgu.webp

GÜZELLİĞİNİN SIRRINI AÇIKLADI

İstanbul City’s Nişantaşı’ndan çıkarken görüntülenen Selen Görgüzel, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayarak güzelliğini annesine ve babasına borçlu olduğunu vurgulamıştı. Görgüzel, "Kendime bakıyorum, stresten uzak yaşıyorum ve doğru besleniyorum. Güzelliğin en önemli sırrı genetik!" demişti.

“VÜCUDUMA AYI KANI ENJEKTE ETTİRMEK İSTİYORUM”

Birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını belirterek gündeme gelen Görgüzel, yine çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı.

Görgüzel, bu kez de vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini vurgulayarak "Şimdi de vücuduma ayı kanı enjekte ettirmek istiyorum. Kas ve kemik yapısına iyi geldiğini duydum. Buna ilişkin araştırmalarım sürüyor, kısa sürede kararımı vereceğim" diye konuşmuştu.

gorgu2.webp

“ÇOK MANYAK VAR! ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN"

Selen Görgüzel ayrıca evli erkeklerin kendisine mesaj atması halinde ifşa edeceğini duyurarak açıklamalarını şu şekilde noktalamıştı:.

"İlişkiler dejenere olmuş. Evli bir adam bana yazarsa vallahi ifşa ederim! Kadınlar parası olan erkekleri o kadar çok şımartmış ki adamlar, ünlü kadınları rahatça elde edebiliriz diye düşünüyorlar. Sosyal medyadan iltifatlar alıyorum. Açıkçası hoşuma gidiyor ama sapkınca olanları engelliyorum. Çok manyak var! Allah sonumuzu hayreylesin"

EBRU ŞANCI'DAN TEPKİ

Eyüpspor'un tecrübeli futbolcusu Alpaslan Öztürk'ün eski model eşi Ebru Şancı, bu açıklamaların ardından Görgüzel'e tepki gösterdi.

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Şancı ayı kanı aradığını söyleyen Görgüzel'e yanıt olarak "Aslında bulması çok zor degil ülkemizde" dedi.

Ebru Şancı'nın paylaşımına beğeni yağdı.

apo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN