Çöp Adam dizisinde herkesi şaşırtan ayrılık! Bir bir kadrodan ayrıldılar! O ismin yerine bakın kim geldi

Çöp Adam dizisinde herkesi şaşırtan ayrılık! Bir bir kadrodan ayrıldılar! O ismin yerine bakın kim geldi

Sezona damga vuran diziler Star TV ekranlarında yer almaya devam ediyor. Yeni sezonda konuşulan yapımlar arasında yer alan Çöp Adam dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı. Kadrodan ayrılan ismi duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte Çöp Adam kadrosundan ayrılacak o isim…

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Çöp Adam yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Dizinin ilk bölümünden itibaren kadroda yerini alan iki önemli isim için ayrılık kararı çıktı. İşte Çöp Adam kadrosundan ayrılacak o isim…

ÇÖP ADAM’DA FLAŞ AYRILIK


Ekranların sevilen dizisi çöp adam her bölümü ile heyecan zirveye taşıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan dizinin kadrosunda yer alan iki isim için ayrılık kararı verildi. OGM Pictures imzalı dizinin senaryo ekibi değişiyor.

cop-adam-dizi.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda dizinin senaryo ekibinde yer alan Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün kadrodan ayrılacağı belirtildi. Engin Altan Düzyatan ve Elçin sangu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni senaristi ise Deniz Madanoğlu oldu. Daha önce TRT ekranlarında yayınlanan herkesin heyecanla izlediği Masumlar Apartmanı dizisinin senaristliğini yapan Madanoğlu, bu kez de Çöp Adam dizisini kalemi alıyor.

deniz-madanoglu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN