Çöpte bulduğu elbiseyle oynuyordu: Korel'den aileye yardım eli

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız ve annesinin o anları herkesi duygulandırmıştı. Viral olan videonun ardından ünlü oyuncu Bergüzar Korel o aileye ulaştı. Handa yaşayan ailenin yaşaması için ev arayışları başladı.

Çöpte bulduğu elbiseyi giyen çocuk ve onu oynaması için alkışlayan anne! Çekilen bu görüntü izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Sosyal medyada hızla yayılan video, ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in de dikkatini çekti. Çöpten bulduğu elbise ile oynayan küçük kız ve ona sevgi dolu bakan annesinin samimi anlarını gösteren video izleyenleri duygulandırdı. Korel, aileyi bulmak ve yardım elini uzatmak amacıyla harekete geçti.

uuuuu.jpg

Videonun viral olması üzerine Bergüzar Korel, anne ve kızına ulaştı. Handa yaşayan aile, Korel'in girişimleriyle bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla aileyi desteklemek istediğini belirtti.

Bergüzar Korel, ailenin yaşadığı hana kalıcı bir çözüm bulabilmek için takipçilerinden destek istedi. Aileye ev arayışı başlatıldı.

Ünlü oyuncunun duyarlılığı ve çabaları, çöpten elbise bulan aile için umut dolu bir gelişmeye döndü.

ppp.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN