Çözerken kafayı yiyebilirsiniz! Bu optik illüzyon resminde gizli deve kuşunu bulabilir misin?

Çözerken kafayı yiyebilirsiniz! Bu optik illüzyon resminde gizli deve kuşunu bulabilir misin?

Deve kuşları hem sevimli hem de ürkütücü görünme kapasitesine sahiptir. Ancak, pek çok insan bu kuşların ne kadar büyüleyici olduğunu bilmiyor. Gizli devekuşu bulun ve devekuşlarıyla ilgili ilginç gerçeklerin öğrenin.

Deve kuşları ürkütücü ve korkutucu görünebilir, ancak gerçekte büyüleyici yaratıklardır. Deve kuşu yumurtalarını bildiğinizi biliyoruz, ancak kuşla ilgili tek şaşırtıcı gerçek bu değil. Bugün harika bir ruh halinde olduğunu düşünüyoruz ve o zaman sadece sıradan bir optik illüzyon testi yapmayı değil, aynı zamanda size büyüleyici gerçekleri de anlatmayı düşündük. İşte başlıyoruz.

Monotonluğu kırmak için, küçük aralıklarla gerçekleri aktardık, başlangıç olarak, işte 1 numaralı gerçek:

DEVE KUŞLARI HAKKINDA ŞAŞIRTICI GERÇEK

Hiç uçma yeteneği olmayan devasa bir kuş hayal ettiniz mi? Pekala, saf insan aklı tüm kuşların uçmasını beklerken, deve kuşlarının uçamadığını bilmek hem heyecan verici hem de talihsiz bir durumdur.

Ancak, uçamasa da, tekrar ediyoruz, başka hiçbir kuş, deve kuşunun karada koşabildiği kadar hızlı yürüyemez veya koşamaz desek yanlış olmaz. İlk eğlenceli gerçeği öğrenmiş oldunuz. İkincisini tanıyalım.

kapak-001.jpg

DEVE KUŞLARI HAKKINDA İKİNCİ ŞAŞIRTICI GERÇEK

Deve kuşları oldukça korkunç görünüyor, peki insanları bile yiyebilir mi? Hayır. Deve kuşları esas olarak bitkilere, köklere ve çiçeklere güvenir. Ara sıra fareler, böcekler, kurbağalar ve daha fazlasını yerler.

Ancak bu, tehlikelerden korunduğunuz anlamına gelmez. Deve kuşları, özellikle yuvalarının tehdit altında olduğunu hissettiklerinde, insanlar için son derece zararlı ve saldırgan olabilirler. Şimdi hepiniz heyecanlısınız, aşağıdaki resme bir göz atın ve bu optik illüzyon resminde gizli deve kuşunu bulmaya çalışın.

ONU BULABİLDİN Mİ?

Yukarıda paylaştığımız optik illüzyon resminde deve kuşunun nerede saklandığını ortaya çıkarmadan önce birkaç eğlenceli gerçeği daha okumak için kaydırın.

Kaç mideniz var? Peki, bu soruyu sorduğumuz için bize deli diyebilirsiniz ama bu soruyu bir deve kuşuna sorsak 3 olarak cevap verir. Ayrıca yemekleri sindirmek için 3 mideleri olmasına rağmen, yiyecekleri çiğnemek için dişleri yoktur! Evet, daha da şaşırtıcı olan, yiyeceklerini öğütmek için çakıl ve taş yutmaları.

DEVE KUŞUNUN NEREDE SAKLANDIĞINI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resminde çok akıllıca saklanan deve kuşunu bulduysanız tebrikler. Fakat hala deve kuşunu arayanlar için çözümü aşağıda paylaşıyoruz.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN