Danilo Zanna'nın eski karısından fena değişim! Genç sevgili uğruna terk etmişti "Pişman olacak"

Danilo Zanna'nın eski karısından fena değişim! Genç sevgili uğruna terk etmişti "Pişman olacak"

MasterChef Türkiye'de tanınan İtalyan şef Danilo Zanna, 8 yıllık evliliğine 2021 yılında son vermişti. Eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanan Zanna, kısa sürede yeni bir aşka yelken açmıştı. Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek kısa sürede toparlandı. Yeni halini görenler hayran kaldı. Kimi kullanıcılar ise "Danilo'yu pişman ettirecek" yorumları yaptı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de uzun yıllar jüri üyeliği yapan Danilo Zanna, geçen yıl eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanmıştı. Çiftin 2 çocuğu vardı. İtalyan şef ise kısa sürede kalbini başka bir güzele kaptırmıştı. Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek ise yeni imajıyla ağızları açıkta bıraktı. Bakın ne hale geldi?

danilozanna.jpg

DANİLO ZANNA'NIN ESKİ EŞİNDEN OLAY DEĞİŞİM

Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek'in son hali ağızları açıkta bıraktı.

danilooo.jpg

Görenler tanımakta zorlanırken gözler Zanna'ya döndü. Yeni tarzıyla büyük beğeni toplayan Demirbilek yorum yağmuruna tutuldu.

tugce.jpg

SON HALİNE YORUM YAĞDI

Tuğçe Demirbilek'in büyük değişimine "Danilo bin pişman olacak", "Danilo kaybettiğin kadına dön de bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

rugce.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN