Dedektifler iş başına: Vazoyu kimin kırdığını bilebilir misiniz? Seçiminiz gizli özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Dedektifler iş başına: Vazoyu kimin kırdığını bilebilir misiniz? Seçiminiz gizli özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Sizce bu resimdeki vazoyu kim kırdı? Dört çocuktan birini seçebilir misiniz? Seçiminiz, gizli kişilik özelliklerinizi, mizacınızı ve davranışsal özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Resimli kişilik testimize buyrun...

Eğlenceli bir kişilik testiyle yine karşınızdayız. Bu zihinsel kişilik testi, gizli özelliklerinizi, doğanızı ve davranışsal özelliklerinizi keşfetmenize yardımcı olacak.

Testimizde vazoyu kıran suçluyu seçmenizi istediğimiz bir sahne yer alıyor. İşte o resim:

vazoyu-kim-kirdi.jpg

Annenin olay yerine gelip kimin kırdığını sorduğu bu vazoyu dört çocuktan hangisi kırmış olabilir? Sizce hangisinin beden dili bunu açık ediyor? İçgüdülerinize kulak verin, algılarınıza ve yargılarınıza göre suçlu duranın kim olduğuna karar verin. Kabahatli çocuğu seçmek için biraz düşünün, kendinize zaman ayırın.

Karar verdiniz mi? Neden bu çocuğu seçtiğinizi de düşünün. Bu tercih size kendiniz hakkında çok şey söyleyecek. Sonuçları okuduğunuzda farklı bir içgörü elde edeceksiniz.

Tercihinizi yaptıysanız sizi sonuçlara alalım...

vazoyu-kim-kirdi-a.jpg

ÇOCUK A'YI SEÇTİYSENİZ:

Mavi gömlekli çocuk kırık parçalara bakmaya odaklandığı için kesinlikle vazoyu kırmış birine benziyor. Neredeyse suçlu görünüyor. Diğer çocuklar da ona bakıyor ve sanki onu işaret ediyor. Ama kim bilir? Ya onu günah keçisi yapmaya çalışıyorlarsa? Belki de kırılan vazo yüzünden annesi üzülebileceği için kötü hissediyordur.

Çocuk A'yı seçtiyseniz, etrafınızdaki herkese karşı dikkatlisiniz. Sorumluluk sahibi, güvenilir ve detay odaklısınız. Kararlarınızı her şeyi dikkatlice düşündükten sonra alırsınız. Hiçbir konuda acele etmiyorsunuz. Son derece gözlemcisiniz ve herkesin vücut dilini ve davranışını dikkate alıyorsunuz.

Titiz, sistematik, analitik ve detaylara dikkat eden birisiniz. İleri görüşlü ve iddialı bir insan olabilirsiniz. Tamamen duygulara dayalı kararlar alan insanlardan değilsiniz. Hayatta anlam ve önem arıyorsunuz. Çevrenizi ve ilişkilerinizi önemsiyor, etrafınızdaki insanları teşvik etmek ve katkıda bulunmak istiyorsunuz. Doğal olarak vizyoner, konformist olmaktan uzak ve problem çözücü bir bireysiniz.

Temel Kişilik Özellikleriniz:

Özenli
Detay odaklı
Liderlik vasfına sahip
Sorumlu
Mantıklı

vazoyu-kim-kirdi-b.jpg

ÇOCUK B'Yİ SEÇTİYSENİZ:

Kızıl saçlı kız ailenin en büyük çocuğu gibi duruyor. Kırılan vazo ve Çocuk A'ya sevgi dolu gözlerle bakıyor. Yargılamıyor ya da kızmıyor, daha çok insanları önemsiyor gibi görünüyor. "Hayatta hatalar olabilir" anlayışına sahip biri gibi gülümsüyor.

Çocuk B'yi seçtiyseniz, insanları anlamakta ve zor zamanlarında yanlarından ayrılmamakta iyisiniz. İnsanları hemen yargılamıyor veya haklarında fikir yürütmüyorsunuz. Önce onları tanımaya çalışıyorsunuz. Çok vicdanlı bir insansınız. İnsanların mükemmel olmadığını ve hataların herkesin başına gelebileceğini anlıyorsunuz.

İlişkilerde birliğe ve bütünlüğe değer veriyorsunuz. Doğal bir romantiksiniz ve verici bir insansınız. İnsanların olanları kabullenme ve kendini ifade etme eğilimlerini yüreklendirmeyi seviyorsunuz. İlişkilere hayatın diğer yönlerinden daha fazla önem veren son derece yardımsever insanlardan birisiniz. Duygulara dayalı kararlar verme ihtimali yüksek bir insansınız. Anlaşılmak ve takdir edilmek istiyorsunuz.

Temel Kişilik Özellikleri:

Vicdanlı
Kendinin farkında
Akılcı
İnsanları önemseyen
Önyargısız

vazoyu-kim-kirdi-c.jpg

ÇOCUK C'Yİ SEÇTİYSENİZ:

Yeşil ceketli bu çocuk, özellikle ellerini cebine atmış haliyle epey haylaz görünüyor. Sırıtıyor ve suçu başkalarına yükleyecek gibi görünüyor. Durumu komik bulmuşa benziyor. Ayrıca, vazoyu gerçekten kıran kendisi olsa bile, kırılan vazo için suçlanmayacağından neredeyse emin görünüyor.

Çocuk C'yi seçtiyseniz, olağanüstü özgüven ve liderlik becerilerine sahip olma ihtimaliniz yüksek. Sorunları ve onlara en uygun çözümleri anında teşhis edebiliyorsunuz. Her durumu bir fırsata, hatta olumsuz durumları kendi avantajınıza çevirme konusunda yetenekli olabilirsiniz. Olumsuz koşullar altında gösterişçi, züppe ve kibirli de olabilirsiniz.

Anı yaşamayı seviyorsunuz. Her anın tadını sonuna kadar çıkarıyorsunuz. İşinizde spontane hareket etmeyi, doğal davranmayı aynı zamanda yeni fikirler ortaya atmayı seviyorsunuz. Güçlü ve bağımsız bir çizginiz var. Çok iddialı olabilirsiniz. İlgi odağı olmak isteyebilirsiniz. Oldukça rekabetçi olabilirsiniz ve duygularınızı iyi kontrol etmeyi öğrenmiş biri olabilirsiniz.

Temel Kişilik Özellikleri:

Kendi fikrini savunan
Tutkulu
Karizmatik
Bağımsız
Azimli

vazoyu-kim-kirdi-d.jpg
ÇOCUK D'Yİ SEÇTİYSENİZ:

Saçları örülü bu küçük kız korkmuş ve neredeyse ağlayacak gibi duruyor. Sığınırcasına annesinin elbisesini tutuyor. Meydana gelen olay nedeniyle baskı altında hissediyor gibi. En küçük olan o olduğu için suçun kendi üzerine kalacağından korkuyor olabilir.

Çocuk D'yi seçtiyseniz, başkalarına kolayca güvenen, hassas ve duygusal biri olabilirsiniz. Anlaşılmak ve takdir edilmek istiyorsunuz. Her zaman daha iyi bir insan olmaya çalışan birisiniz. İletişim kurması kolay biri ve iyi bir dinleyicisiniz. Ancak, duygularınız tarafından çok fazla baskı altında hissettiğiniz anlarda huzursuz birine dönüşüyorsunuz.

Başarıya ulaşmak için kendiniz ve hedefleriniz üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yeni şeyler ve kavramlar öğrenmeyi seviyorsunuz. Çalışırken de yüksek ahlaka bağlı kalıyorsunuz. Yetişkin yaşamınızda da kendinizi keşfetme arayışınızı devam ettiriyor olabilirsiniz. Kendiniz hakkında iyi hissetmek dışarıdan onay arayan biri olabilirsiniz. Benzersizliğiniz ve yetenekleriniz hakkında size sık sık birilerinin hatırlatma yapması gerekebilir.

Temel Kişilik Özellikleri:

Hassas
Duygusal olarak erişilebilir
Kolayca güvenen
Güvenilir
Uysal

İşte kişilik testimiz böyleydi.. Nasıl buldunuz?
Peki sizce vazoyu kim kırdı? Siz kimi seçmiştiniz? Cevabınızı aşağıdaki yorumlarda paylaşın...
Kendinizi tanımak için diğer eğlenceli testlerimize de göz atın!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN