Bu test kişilik özelliğinizi ortaya çıkarıyor! Siz hangisisiniz? Mantıklı mı duygusal mı?

Bu test kişilik özelliğinizi ortaya çıkarıyor! Siz hangisisiniz? Mantıklı mı duygusal mı?

Resimde ilk ne görüyorsunuz? İlk gördüğünüz varlık beyninizin işleyişi hakkında ipuçları vererek kişiliğinizi ortaya çıkarıyor. Peki bu resme göre siz duygusal mısınız, mantıklı mı? İşte sizler için yeni bir optik illüzyon testi...

Kişilik tipleri ve özellikleri insandan insana farklılık gösterir, bu yüzden optik illüzyon testleri de ilk gördüğünüz nesne üzerinden gizli kişiliğinizi ortaya çıkarır.

Yine bir optik yanılsama resmiyle karşınızdayız. Bu resmi bir ördek veya bir tavşan görüntüsü olarak algılamanız mümkün. İkisini aynı anda görmeniz pek olası olmasa da belki ikisini aynı anda algılamış da olabilirsiniz. Ancak iyi düşünün, ilk olarak sola bakan bir ördek mi, sağa bakan bir tavşan mı gördünüz? Önce hangisi çarptı gözünüze?

Peki tavşan veya ördek görmek arasında ne fark var? Beyninizin işleyiş şekli hakkında ipucu veren bu testin sonuçlarına gelelim öyleyse... İşte sonuçlar:

tavsan.jpg

ÖNCE TAVŞANI GÖRDÜYSENİZ:


Önce bir tavşan gördüyseniz; siz her zaman mantıkla hareket eden bir insansınız. Asla fevri davranmıyorsunuz ve bir adım atmadan önce tüm olası sonuçları düşünüyorsunuz. Çok mantıklı ve pratik bir insan olsanız da bu duyarsız ve soğuk biri olduğunuz anlamına gelmez.

ordek1-001.jpg

ÖNCE ÖRDEĞİ GÖRDÜYSENİZ:


Önce bir ördek gördüyseniz; siz daha çok duygusal bir insansınız. Ruh haliniz sık sık değişiyor ve genellikle insanlar sizden ne bekleyeceğini bilemiyor. Her zaman bir şeyin peşindesiniz ve neredeyse hiç dinlenmiyorsunuz, bu da çoğu zaman ani kararlar almanıza yol açıyor.

Nasıl, sonuçları beğendiniz mi? Size uyduğunu düşünüyor musunuz? Yorumlarda bize yazmayı unutmayın...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN