Defne Samyeli'nin kızı güzelliğiyle annesini aratmadı! "Boynuz kulağı geçer" sözünün hakkını verdi

Defne Samyeli'nin kızı güzelliğiyle annesini aratmadı! "Boynuz kulağı geçer" sözünün hakkını verdi

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" filminde rol alacak Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı 'cesur' fotoğraflar magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ünlü ismin kızının paylaştığı fotoğraflara "Boynuz kulağı geçer" şeklinde yorumlar yapıldı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" 3 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Bir umut hikâyesi olan filmde, Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün şöhret basamaklarını tırmanışı, verdikleri mücadele ve mesleklerine olan tutkuları anlatılacak.

"PRESTİJ MESELESİ" FİLMİ HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARIYLA DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ

Mahsun Kırmızıgül'ün üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu filmde rol almaya hazırlanan eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, İstanbul Bebek'te görüntülenmiş ve filmde canlandıracağı karakteri açıklayarak "Kendi kendimi oynayacağım için çok mutluyum" açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Eski spiker bu kez de 19 yaşındaki kızı Derin Talu'nun fotoğrafları sonrasında gündeme geldi.

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu mezun oldu - Magazin haberleri

KIZI DERİN TALU'DAN CESUR POZLAR

1995 yılında Eren Talu ile dünyaevine giren Defne Samyeli, 2011 yılında eşinden boşanmıştı.3 Eylül 2003'te Derin Talu'yu kucağına alarak anne olma sevinci yaşayan Defne Samyeli, son dönemde kızı Derin'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar sonrasında dikkatleri üzerine çekti.

Defne Samyeli'nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu sosyal medyada gündem oldu! Son paylaşımına tepki yağdı! - Son Dakika Magazin Haberleri

"BOYNUZ KULAĞI GEÇER"

Son olarak siyah mini elbise ve file çoraplı fotoğraflarını paylaşan Derin Talu'nun fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Talu'nun fotoğrafını görenler ünlü ismin kızının fotoğrafına "Boynuz kulağı geçer" şeklinde yorumlar yaptı.

İşte Derin Talu'nun çok konuşulan o fotoğrafları:

Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu'nun o pozu olay oldu! "Anasına bak kızını al" - Resim: 6

312830302_486369066792431_4753443471188476611_n

"SIRRIM GENETİK"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Samyeli, 1995–2011 yılları arasında Eren Talu ile yaşadığı evliliğin sorulması üzerine "Eren bana başka şans tanımadı. Kendimi 4 ayda evli buldum. Anlamadım bile. Kendimi çok uyanık zannediyordum. Eren 'Neden evlenmeyelim? Bu basın bizi ayırır" açıklamasında bulunurken bir daha evlenmeyi düşünmediğini de vurgulamıştı.

"KIZLARIM FEMİNİST OLDU"

Kızlarının 'feminist' olduğunu da dile getiren Samyeli, "Kızlarım feminist oldu. Biraz da jenerasyon gereği herhalde hiç evlenmeyeceklerini söylüyorlar" demişti.

Spikerlik, sunuculuk ve oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de bilinen Samyeli, şarkıcılığın kendisinde başka bir yeri olduğunu belirtmişti. Defne Samyeli, "Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum. 7 yaşında TRT İstanbul Çocuk Korosu'ndaydım. 21-22 yaşlarında Melih Kibar ile ilk albümümü çıkardım. Sonra Onno Tunç ile çalıştım ama o dönem Onno Tunç'u kaybettik. Ama benim paralel olarak televizyon hayatım da devam ettiği için haber ile birlikte Deren'e hamile kaldığım için müziğe ara vermek zorunda kaldım. İleride bir gün sahneye çıkıp şarkı söyleyeceğimi düşünmüyordum" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN