Defne Samyeli Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'ndeki rolünü ilk kez açıkladı: Şaşırtan tercih

Defne Samyeli Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'ndeki rolünü ilk kez açıkladı: Şaşırtan tercih

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" 3 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak. Filmde rol alacak Defne Samyeli, canlandıracağı karakteri ilk kez açıkladı. Sosyal medyadaki hayranları Samyeli'nin açıklamaları sonrasında şaşkınlık yaşadı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" 3 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede de gösterilmesi planlanıyor.

Mahsun Kırmızıgül, “Prestij Meselesi” filmi için üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturdu. Bir umut hikâyesi olan filmde, Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün şöhret basamaklarını tırmanışı, verdikleri mücadele ve mesleklerine olan tutkuları anlatılacak.

mahsun-2.jpg

Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği film İstanbul ve Almanya’da çekiliyor. 3 Şubat’ta; Avrupa, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Türkiye’nin tüm illerinde vizyona girecek film şimdiden ilgi toplamaya başladı.

"DEFNE SAMYELİ ROLÜNÜ AÇIKLADI"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Mahsun Kırmızıgül'ün üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu filmde rol almaya hazırlanan eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, İstanbul Bebek'te görüntülendi. Ünlü isim filmde canlandıracağı karakter hakkında açıklamalarda bulundu.

defna.jpg

"KENDİ KENDİMİ OYNAYACAĞIM"

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğuna oturduğu ve Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı film hakkında konuşan Samyeli, filmde rol alacağı için mutlu olduğunu vurgularken, filmde canlandıracağı karakter hakkında da konuştu.

Samyeli, "Kendi kendimi oynayacağım için çok mutluyum" dedi.

"SIRRIM GENETİK"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Samyeli, 1995–2011 yılları arasında Eren Talu ile yaşadığı evliliğin sorulması üzerine "Eren bana başka şans tanımadı. Kendimi 4 ayda evli buldum. Anlamadım bile. Kendimi çok uyanık zannediyordum. Eren 'Neden evlenmeyelim? Bu basın bizi ayırır" açıklamasında bulunurken bir daha evlenmeyi düşünmediğini de vurgulamıştı.

"KIZLARIM FEMİNİST OLDU"

Kızlarının 'feminist' olduğunu da dile getiren Samyeli, "Kızlarım feminist oldu. Biraz da jenerasyon gereği herhalde hiç evlenmeyeceklerini söylüyorlar" demişti.

Spikerlik, sunuculuk ve oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de bilinen Samyeli, şarkıcılığın kendisinde başka bir yeri olduğunu belirtmişti. Defne Samyeli, "Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum. 7 yaşında TRT İstanbul Çocuk Korosu'ndaydım. 21-22 yaşlarında Melih Kibar ile ilk albümümü çıkardım. Sonra Onno Tunç ile çalıştım ama o dönem Onno Tunç'u kaybettik. Ama benim paralel olarak televizyon hayatım da devam ettiği için haber ile birlikte Deren'e hamile kaldığım için müziğe ara vermek zorunda kaldım. İleride bir gün sahneye çıkıp şarkı söyleyeceğimi düşünmüyordum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN