'Hiç yaşlanmayan' Defne Samyeli kendi gençliğini oynadı

'Hiç yaşlanmayan' Defne Samyeli kendi gençliğini oynadı

Mahsun Kırmızıgül'ün 90'lı yıllardaki müzik endüstrisini anlatacağı "Prestij Meselesi" filmi merakla beklenirken, dönemin birçok sanatçısının gençliğini canlandırmak için oyuncular bulundu. Fakat filmde yer alacak isimlerden olan 50 yaşındaki Defne Samyeli, 20'li yaşlarını da kendisi canlandırdı. Sosyal medyada olay için "Hiç yaşlanmadığı için normal" yorumları yapıldı.

Bir dönemin en bilinen haber spikerlerinden olan, şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini sürdüren Defne Samyeli, ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün dev kadrolu "Prestij Meselesi" filminde rol aldı. Filmle ilgili “Ne güzel bi’ hatıra… 3 Şubat’ta sinemalarda…” paylaşımını yapan Samyeli’nin rolü merak konusu oldu.

90'LI YILLARDA DA AYNI DEFNE SAMYELİ

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 50 yaşındaki Samyeli’nin filmde kendisini canlandırdığı öğrenildi. Defne Samyeli’nin 1990’lı yılları anlatan filmde 20’li yaşlarındaki halini oynadığı öğrenildi.

1-009.jpg

O dönem Mahsun Kırmızıgül’ün konuk olduğu bir programı sunan ve “Prestij Meselesi” filminde bu nedenle yer alan Samyeli’nin, geçen yıllarda "hiç yaşlanmamasının", rolün teklif edilmesinde etkili olduğu sosyal medyada konuşulanlar arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN