Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! Canlı yayında açıklandı! "Prestij Meselesi" filmine yayın yasağı geliyor!

Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! Canlı yayında açıklandı! "Prestij Meselesi" filmine yayın yasağı geliyor!

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucusu Arto Dalga,3 Şubat'ta vizyona girecek Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" adlı filmin yayın yasağı ile karşılaşacağını açıkladı.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" adlı film 3 Şubat'ta vizyona girecek.

Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede de gösterilmesi planlanıyor.

Mahsun Kırmızıgül, “Prestij Meselesi” filmi için üç yıl sonra yönetmen koltuğuna otururken filmin vizyona girmesine günler kala dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

mahsun-2.jpg

Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği filmin izleyiciyle buluşmasına günler kala 'yayın yasağı' ile karşılaşacağı öne sürüldü.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucusu Arto Dalga, Mahsun Kırmızıgül'ın üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu filme yayın yasağı geleceğini öne sürerek "Ben bir şey duydum, yasak geliyor filmi durdurma yasağı. Hilmi'nin en büyük oğlu... Metres olayından dolayı..." dedi.

Prestij Meselesi'nden ilk fotoğraflar

Arto'nun iddiası sonrasında söz alan Seren Serengil, "Dedim ben sana, annesine çok büyük saygısızlık bu. Büyük çocuk kimseyle konuşmuyor" yorumunda bulundu.

Arto ise "Tarafın avukatıyla konuştum, bu görüntülere bakıyoruz teyit eder etmez de dedi. Hilmi'nin sevgilisi var mı diye bakıyorlar..." dedi.

jhkhkhjkhk

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN