'Prestij Meselesi' geliyor: Mahsun Kırmızıgül'den Eser Yenenler sürprizi

'Prestij Meselesi' geliyor: Mahsun Kırmızıgül'den Eser Yenenler sürprizi

Mahsun Kırmızıgül'ün, Özcan Deniz ve Haluk Levent ile birlikte Prestij Müzik çatısı altında toplanma süreçlerini anlatacağı 'Prestij Meselesi' filminin çekimleri Eylül'de başlıyor. Şimdiye kadar birçok ünlü ismin kadrosuna katıldığı yapıma son olarak Eser Yenenler dahil oldu.

Bir süredir müziğe dönüşüyle gündemde olan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, otobiyografik bir film çekmeye hazırlanıyor. "Prestij Meselesi" filmi, ismiyle Kırmızıgül'ün 90'lı yıllarda ortağı olduğu Prestij Müzik şirketine göndermede bulunuyor. Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortak olduğu Boyut Film imzası taşıyan yapım, birbirinden ünlü isimleri buluştururken, filmde Kırmızıgül’ü de oğlu Mahmut canlandıracak.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; şimdilik Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Biran Damla Yılmaz ve Engin Hepileri’nin adının açıklandığı filmin oyuncu kadrosuna son olarak komedi projeleriyle tanınan Eser Yenenler de dahil oldu. Yenenler’in üstleneceği rol ise henüz belli olmadı.

FİLMİN KONUSU

Film 1991 ile 1993 yıllarında Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik’i kurduğu yılları anlatacak. Serinin çekimleri 18 Eylül’de başlayacak olan ilk filmi Topaloğlu’nun Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ü Prestij Müzik çatısı altında toplama sürecini ele alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN