Leyla The Band 13 yıl sonra sahnede

Leyla The Band 13 yıl sonra sahnede

Türk televizyon tarihinin kült yapımlarından "Leyla ile Mecnun" dizisinin ardından kurulan ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Leyla The Band, 13 yıllık sessizliğini bozuyor. Ali Atay, Serkan Keskin ve Onur Ünlü gibi isimleri bir araya getiren grup, Haziran ayında İstanbul’da gerçekleştireceği dev konserle dinleyicileriyle buluşacak.

"Yokluğunda", "Aşk Bitti" gibi melankolik tınılı eserleriyle dijital platformlarda milyonlarca dinlemeye ulaşan Leyla The Band, müzikseverleri heyecanlandıran bir duyuruya imza attı. En son Eylül 2013'te sahne alan grup, uzun bir aradan sonra "tekrar" deme kararı aldı.

KADRO TAMAM: AKTÖRLERDEN MÜZİKAL PERFORMANSA

Dizideki karakterleriyle özdeşleşen kadro, müzikal kimlikleriyle bir kez daha sahnede olacak:

Vokal: "Mecnun" karakterine hayat veren Ali Atay,

Klavye: "İsmail Abi" karakteriyle hafızalara kazınan Serkan Keskin,

Gitar: Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Onur Ünlü.

Bu isimlere eşlik eden yetkin müzisyen kadrosu, dizinin absürt ve duygusal atmosferini notalarla KüçükÇiftlik Park’a taşımaya hazırlanıyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Ali Atay ve Serkan Keskin, sosyal medya hesapları üzerinden eş zamanlı yaptıkları paylaşımlarla bu geri dönüşü resmen ilan etti. Yapılan açıklamada, konserin 19 Haziran akşamı saat 21.00’de, İstanbul’un prestijli açık hava mekanlarından KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşeceği belirtildi. Paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim alarak grubun yıllar içinde sönmeyen popülaritesini bir kez daha kanıtladı.

BİLET SATIŞ TAKVİMİ BELİRLENDİ

Grubu canlı izlemek isteyen hayranlar için bilet satış süreci de netleşti. Konserin biletleri, bugün (3 Nisan) saat 12.00 itibarıyla online platformlar üzerinden satışa sunulacak. 13 yıllık hasretin ardından biletlerin kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

"YOKLUĞUNDA" GEÇEN ON ÜÇ YIL

Eylül 2013'teki veda konserlerinin ardından her bir üyesi kendi profesyonel kariyerlerinde (sinema, dizi ve tiyatro) zirveye tırmanan ekip, bu konserle hem bir nostalji rüzgarı estirecek hem de yeni nesil dinleyicilerle ilk kez canlı performans ortamında buluşacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN