Demet Özdemir Müge Anlı'nın programına katıldı! Öyle bir bağış yaptı ki... Helal olsun dedirtti

Demet Özdemir Müge Anlı'nın programına katıldı! Öyle bir bağış yaptı ki... Helal olsun dedirtti

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'den Müge Anlı'nın programına ziyaret!Özdemir, katıldığı programda öyle bir bağış yaptı ki... Helal olsun dedirten miktar...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı'nın sevilen televizyon programına konuk oldu. Bu beklenmedik ziyaret, hem Demet Özdemir hayranlarını hem de programın izleyicilerini şaşırttı.

DEMET ÖZDEMİR'DEN ANLAMLI BAĞIŞ

Demet Özdemir, Müge Anlı'nın programında ekranlara gelerek büyük bir sürpriz yaptı. Yardımseverliğiyle bilinen Anlı'nın öncülüğünde başlatılan iyilik hareketine katkı sağlamak isteyen Özdemir, dört adet akülü sandalye bağışında bulundu. Ünlü oyuncu, sandalyeleri kendi elleriyle getirerek teslim etti.

muge-anli-1.webp

Müge Anlı, Demet Özdemir'in bu anlamlı katkısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anlı, "Demet Özdemir'in bu iyilik hareketine katılması beni çok mutlu etti" dedi. Özdemir ise, "Ben de sizleri çok seviyorum ve bu anlamlı harekete destek vermek beni de çok mutlu ediyor" diyerek duygularını paylaştı.

DEMET ÖZDEMİR'DEN DESTEK SÖZÜ

Demet Özdemir, Müge Anlı'nın programında! Öyle bir şey yaptı ki sosyal medya çalkalandı

Demet Özdemir, "Her zaman yanınızdayım" diyerek Müge Anlı'ya olan desteğini belirtti. Anlı, Özdemir'in programını sıkı bir şekilde takip ettiğini ve tüm konulara hakim olduğunu söyledi. Özdemir ise, "Her şeye hakimim, test edebilirsiniz beni" diyerek Anlı'ya esprili bir yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN