Deniz Akkaya'dan Eylül Öztürk'ün eşine ağıza alınmayacak küfürler! Öyle bir iddiada bulundu ki: Çocuklar yukarıda uyurken...

Deniz Akkaya'dan Eylül Öztürk'ün eşine ağıza alınmayacak küfürler! Öyle bir iddiada bulundu ki: Çocuklar yukarıda uyurken...

Sosyal medyanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Deniz Akkaya, şimdi de sosyal medya fenomenlerinin savaş açtı. Şu an için hedefinde Eylül Öztürk Özkan ve eşi Barış Kenan Özkan yer alırken, Akkaya’nın küfürleri ve olay yaratacak iddiaları duyanları şaşkına çevirdi.

Son günlerde sosyal medya fenomenlerine ilişkin olaylar hız kesmeden devam ederken akşam bazı ünlü isimler fenomenlerle ilgili bazı söylemlerde bulunuyor. Bu ünlülerden biri de Deniz Akkaya olurken iddiaları ve söylemleri resmen ortalığı karıştırdı. Eylül Öztürk’ün eşi Kenan Özkan ve Deniz Akkaya Twitter’da atanırken Akkaya, Özkan’a küfürlü yanıtlar verdi. Öte yandan Deniz Akkaya’nın ortaya attığı “swinger iddiası” resmen olay oldu.

yeni-proje-6-001.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ MASASININ HEDEFİ OLDU

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından sosyal medyada yayılan bir fotoğraf “Şampiyonlar Ligi” başlığı ile yayılmaya başlamıştı. Fotoğrafta Dilan Polat ve Engin Polat’ın yanında oturan kişilerin bir anda zengin oldukları iddia edilirken savcılık tarafından herkesin araştırılması istendi. Bu araştırma kapsamında o fotoğrafta yer alan herkese yurtdışı yasağı gelirken aralarında yer alan bir isim diğerlerine nazaran daha çok dikkat çekti.

yeni-proje-7.jpg

HOSTESLİKTEN TIRNAK BAKIMINA

Fenomenler mal varlıklarını konutta ve şirketlerine kayyum atandıktan sonra tek tek açıklamalar yaptı. Açıklama yapanların arasında şimdilerde Amerika’da yaşayan Eylül Öztürk de yer almıştı. Öztürk'ün daha önceden hostes olması ve şimdilerde bu denli zengin olması insanların merakını uyandırırken Öztürk bu konuya ilişkin olarak bu yaşananlar tamamen bittiğinde kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapacağını açıklamıştı. Hem kendisi hem eşi hem de avukatları temiz olduklarını dile getirirken Eylül Öztürk youtube kanalından her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan videolar yayınlamaya başladı.

yeni-proje-8.jpg

SOSYAL MEDYADAN ATIŞMAYA BAŞLADILAR

Eylül Öztürk ile alakalı iddialara dahil olan Deniz Akkaya, Öztürk için "Manik depresif mi desem, bipolar mı desem" yorumunu yapmıştı.

capture-20231212114447950.jpg

Bu paylaşımın ardından Eylül Öztürk’ün eşi Kenan Özkan ise Akkaya’ya şu yanıtı vermişti:

"Daha düne kadar elimde balina kusmuğu var, nereye satabilirim tanıdınığınız var mı diye peşimizde geziyordun. En son koli koli ürün istedin afet bölgesine götüreceğim diye ,yolladık sonra ne yaptın bilmiyorum. Kaç kere kıza teşekkür ettin kendi storylerinde şimdi ne oldu?"

capture-20231212114437388.jpg

AKKAYA’NIN BU İDDİALARI ÇOK KONUŞULACAK

Özkan'ın bu yanıtından sonra Deniz Akkaya sosyal medya üzerinden küfür dolu bir paylaşımda bulundu. Akkaya'nın paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

"Kenan o zaman sen istedin gerisini paylaşmıyordum çünkü özel hayatınız diye ki Amerika'da yaşayan herkes bu insanları polise bu konularla ilgili şikayet edebilir. Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor herhalde bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsun."

capture-20231212114428569.jpg

capture-20231212114417606.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN