Deprem yardımına MasterChef'in o ismi gitmedi! Nedenini duyanlar inanamadı

Deprem yardımına MasterChef'in o ismi gitmedi! Nedenini duyanlar inanamadı

Ünlerin seferber olduğu deprem yardımına MasterChef jürileri de dahil oldu. Deprem bölgelerinde yemek yapıp dağıtan Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna herkesten takdir topladı. Gözler ise Somer Sivrioğlu'nu aradı. Sivrioğlu'ndan ise ilginç bir açıklama geldi

Depremzedelere yemek yapmak için Antep'e giden Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna dağıtımları da kendi elleriyle yaptı. Yardım görüntüleri sosyal medyada ses getiren 2 şef herkesten takdir topladı. Şefler arasında ise sadece Somer Sivrioğlu yoktu. Sivrioğlu, afet bölgesinde olamama sebebini açıkladı.

deprem-001.jpg

AÇIKLAMA GEÇİKMEDİ

Somer Sivrioğlu yaptığı paylaşımda. "Orada MasterChef Türkiye ekibi ve tüm şef kardeşlerimle birlikte olmayı isterdim ama Sydney'de ailemin ve işlerimin başında olmam gerekiyor. Ama buradan da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

mas.jpg

HEDİYE GÖNDERECEK

AFAD'a yardım bağışladığını söyleyen Somer Sivrioğlu, Sydney'deki Türk toptancılardan gelen hediyeleri paketleyip satışa sunacağını ve gelirini sistemli bir şekilde deprem bölgesine aktaracağını anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN