Depremde ailesini kaybetmişti: Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Depremde ailesini kaybetmişti: Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 31 bin 643'e yükseldi. Depremde yakınlarını kaybeden Hataylı şarkıcı Karsu Dönmez, katıldığı bir canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan iki deprem 31 bin 643 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olarak deprem bölgesini adeta savaş alanına çevirdi. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken depremde akrabalarını kaybeden ünlü şarkıcı Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" olarak tanımladığı deprem Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'i derinden etkileyerek binlerce vatandaşımızın evsiz kalmasına neden oldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hatay'dan Hollanda'ya göçen bir ailenin kızı olan şarkıcı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada Hatay'da yaşayan akrabalarının enkaz altında kaldığını duyurmuş ünlü şarkıcı bu paylaşımdan kısa süre sonra ise akrabalarını kaybettiğini duyurmuştu.

NTV ekranlarında Mesut Yar'ın canlı yayınına telefonla bağlanan Karsu Dönmez, kayıplarını gözyaşları içinde anlattı.

Pek çok akrabasını kaybettiğini açıklayan Karsu Dönmez, "Aliye Halamı, çocuklarını ve torunlarını, kuzenim Tuna ablamı, eşini ve oğlunu, kuzenim Aytül ablam eşini ve 3 kızını, Meral Teyzemi kaybettik... 89 yaşındaki nenemi ve amcamı kurtarabildiler. Anlatmama gerek yok, bütün Türkiye bunları yaşıyor. Karsu köyünden halam aradı, para ve tuvalet lazım olduğunu söyledi. 'Ne olur bizi unutma unutma unutma' dedi. Unutulmayacak benim ödevim o" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN