Derya Tuna hakkında 'tehdit' iddiası: Adamlarım kocanı öldürmek için bekliyor

Derya Tuna hakkında 'tehdit' iddiası: Adamlarım kocanı öldürmek için bekliyor

İbrahim Tatlıses'in eski eşi İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'nın tartışma yaşadığı komşusunu ölümle tehdit ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İddiaya göre; 28 Eylül günü Sarıyer'de ikamet eden Derya Tuna'nın sitedeki yan komşusu yeğeninin yüksek sesle müzik dinlemesinden rahatsız oldu. Komşu Zübeyde Şen'in eşi de gecenin ilerleyen saatlerinde Tuna'nın yeğenini ve arkadaşlarını uyardı. Bir süre sonra başka bir komşu, Şen Ailesi'ne giderek, Derya Tuna'nın beklediğini söyledi. Bunun üzerine aile, Tuna'nın evine gitti.

Sabah'ın haberine göre; Derya Tuna'nın, komşusuna 'Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor' dediği öne sürüldü.

Tatlıses'in eski eşinin, 'Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız' sözleriyle, Zübeyde Şen'in üzerine yürüdüğü iddia edildi.

KARAKOLDA İFADE VERDİ

Korkarak Derya Tuna'nın evinden ayrılan Zübeyde Şen, polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Şen'in şikayeti üzerine karakola götürülen Derya Tuna'nın ifadesi alındı.

Derya Tuna, komşuyla sadece konuştuklarını tehdit veya hakaret içerikli bir söylemde bulunmadığını ileri sürerek, suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN