Derya Tuna, Hülya Avşar'ı düğünde istemedi mi? Tatlıses'ten yanıt geldi

Derya Tuna, Hülya Avşar'ı düğünde istemedi mi? Tatlıses'ten yanıt geldi

Geçtiğimiz hafta dünyaevine giren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin düğününde gözler Gülben Ergen ve Hülya Avşar'ı aramıştı. İddiaya göre Derya Tuna oğlunun düğününde Avşar'ı istememişti. Bu iddialara İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi.

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile olan evliliğinden olan İdo Tatlıses, geçtiğimiz hafta Yasemin Şefkatli ile görkemli bir törenle ile evlendi. Düğüne birçok ünlü isim katılırken Tatlıses'in yakın dostları Gülben Ergen ve Hülya Avşar'ın olmaması dikkat çekmişti. Ergen'in sağlık problemi nedeniyle katılamadığı söylenirken, Avşar'ı ise Derya Tuna'nın düğünde istemediği iddia edilmişti.

dhdfhdfhdfdfhgsdgdsg.jpg

İbrahim Tatlıses bu iddialara cevap verdi. Tatlıses, açıklamasında, 'Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok. Hülya hanımın yardımcısı korona olmuştu. 'Gelmem' dedi. Çünkü benim yardımcım olduğu için beni de karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim misafirleri riske atmamak için gelemiyorum, dedi. Gülben Hanım'a gelince o da ayağını incitmişti olay bundan ibarettir. Yok Derya Hanım istememiş de filan konu budur ARKADAŞLAR.!' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN