İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı hediyenin fiyatı belli oldu

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı hediyenin fiyatı belli oldu

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses geçtiğimiz hafta uzun süredir birliktelik yaşadığı Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. İbrahim Tatlıses'in gelinine taktığı altın kemer sosyal medyada gündem olmuştu. Taktığı hediyenin fiyatı belli oldu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 7 Ekim tarihinde dünyaevine girmişti. Ünlüler geçidinin yaşandığı görkemli düğününün yankıları hala sürüyor.

Görkemli düğünde İbrahim Tatlıses'ın gelinine taktığı düğün hediyesi altın kemer gündem olmuştu. Kalınlığı ve işçiliği ile dikkat çeken kemerin fiyatı belli oldu.

Kulislerde konuşulana göre; Tatlıses'in gelinine taktığı hediye tamı tamına 450 bin TL değerinde.

Öte yandan, Tatlıses'in, Derya Tuna'nın sade düğün isteğine karşın oğluna görkemli bir düğün yapmak istediği ve düğünde hiçbir masraftan kaçınmayarak büyük bir servet harcadığı konuşuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN