İbrahim Tatlıses'in gelinine taktığı hediye dudak uçuklattı

İbrahim Tatlıses'in gelinine taktığı hediye dudak uçuklattı

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses geçtiğimiz hafta uzun süredir birliktelik yaşadığı Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. İbrahim Tatlıses'in gelinine taktığı bir servet değerindeki düğün hediyesi sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir tören ile dünyaevine giren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin düğünün yankıları hala sürüyor. Ünlü geçidinin yaşandığı düğünden yeni detaylar ortaya çıktı. Yasemin Şefkatli'nin paylaştığı fotoğraf karesi sonrası Tatlıses'ın gelinine taktığı hediye sosyal medyada dikkat çekti.

Ünlü türkücü, düğünde gelini Yasemin Şefkatli'ye altın kemer taktı. Kemerin kalınlığı dikkat çekerken, bir servet değerinde olduğu ileri sürüldü.

hdfhdhdfhdfh.jpg

Öte yandan, Tatlıses'in, Derya Tuna'nın sade düğün isteğine karşın oğluna görkemli bir düğün yapmak istediği ve düğünde hiçbir masraftan kaçınmayarak büyük bir servet harcadığı konuşuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN