Dilan Çiçek Deniz-Mert Yazıcıoğlu otoparkta fena yakalandı! Afra'ya yazık oldu

Dilan Çiçek Deniz-Mert Yazıcıoğlu otoparkta fena yakalandı! Afra'ya yazık oldu

Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitiren Mert Yazıcıoğlu, Çukur dizisinin güzeli Dilan Çiçek Deniz'le yeni bir aşka yelken açtı. İkili aşklarını ilan ederken, bu kez otoparkta yakalandı. Bir an olsun ayrılmayan yeni çift bakın otoparkta nasıl yakalandı.

4 yıllık sevgilisi Afra Saraçoğlu'ndan ani bir kararla ayrılan Mert Yazıcıoğlu'nun aşk acısı kısa sürdü. Geçen günlerde attığı üstsüz fotoğrafla dikkat çeken Yazıcıoğlu'nun Dilan Çiçek Deniz'in evinde olduğu ortaya çıktı. Aşkları bir fotoğraf karesiyle gün yüzüne çıkan ikili bu kez otoparkta görüntülendi.

mert.jpg

MERT VE DİLAN BU KEZ OTOPARKTA YAKALANDI

Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren ve hafızalara kazınan Dilan Çiçek Deniz, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

dilancicek.jpg

Güzel oyuncu geçen aylarda nişanlısı Theor ile kıskançlık yüzünden ayrılmıştı. Deniz, aşkı bu kez Afra Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nda buldu.

afra.jpg

MERT'İN EV SELFİSİ AŞKI ORTAYA ÇIKARMIŞTI

Yazıcıoğlu'nun paylaştığı ev karesi ile aşkları ortaya çıkan ikili bu kez bir mekanın otoparkında görüntülendi. Kısa bir süre önce yeni bir aşka başlayan Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu ilk kez yan yana görüntülendi.

thor.jpg

Okan Bayülgen'in tiyatro oyununu izlemeye giden çift yan yana fotoğraf vermemek için otoparktan çıkmayı denedi.

merttt.jpg

KAÇMALARI İŞE YARAMADI

Ancak ünlü çift otoparktan birlikte çıkış yaparken görüntülenmekten kurtulamadı.

dilanmert.jpg

Gazetecileri karşısında gören Dilan'ın bakışları en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN