Dilan Çiçek Deniz'den Esra Dermancıoğlu'na tepki: Çok ayıp

Dilan Çiçek Deniz'den Esra Dermancıoğlu'na tepki: Çok ayıp

Cannes Film Festivali'ne bu yıl birçok Türk oyuncu katılırken, bu isimleri eleştiren Esra Dermancıoğlu'na Dilan Çiçek Deniz'den yanıt geldi. Oyuncu, Dermancıoğlu'nun "Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular orada yarı çıplak" sözlerine karşılık "Çok ayıp buluyorum. Kıyafet eleştirmek başka ama benim tercihlerime saygı duymayıp, bunu çıplaklığa indirgemek bambaşka" dedi.

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne Türkiye'den de birçok ünlü isim de katıldı. Oyuncu Esra Dermancıoğlu ise geçtiğimiz günlerde kırmızı halı görünümleriyle gündeme gelen Türk oyuncular hakkında sert açıklamalar yapmıştı.

Dermancıoğlu, "Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. Hayır, biz "Türkiye'de develerle gezmiyoruzu" kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" demişti.

Oyuncu ayrıca "Çırılçıplak yürüyeceğine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden bir Türk oyuncunun uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim. Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından karşılıklı iki çift laf edebilirdik. Çünkü dillerini, kafa yapılarını biliyorum. Türkiye'de her şeyin çözümü ameliyat mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.

'KIYAFET ELEŞTİRMEK ÇIPLAKLIĞA İNDİRGEMEK DEĞİL'

Geçtiğimiz günlerde Cannes'a giden ve tarzıyla adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, Dermancıoğlu'nun Cannes'a giden Türk oyuncularla ilgili eleştirisine yanıt verdi.

2. Sayfa'nın haberine göre; havaalanında muhabirlerle sohbet eden Dilan Çiçek Deniz, "Çok ayıp buluyorum. O yüzden zamanımıza yazık, hiç konuşmaya gerek yok. Ben nasıl istediğimi giyinmekte özgürsem, insanlarda eleştirmekte özgür. Kıyafet eleştirmek başka ama benim tercihlerime saygı duymayıp, bunu çıplaklığa indirgemek bambaşka" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN