Birce Akalay'dan Esra Dermancıoğlu’nun Cannes eleştirisine yanıt

Birce Akalay'dan Esra Dermancıoğlu’nun Cannes eleştirisine yanıt

Birce Akalay, Esra Dermancıoğlu'nun Türkiye'den Cannes'a giden meslektaşlarına yönelik, "Utandım... Orada onlar değil, ben olmalıydım" tepkisine yanıt verdi. Akalay, "Ay hiç konuşmayalım, çok ayıp" dedi.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu dün Cannes’a giden Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz gibi oyuncuların tarzını sert bir dille eleştirmişti.

Dermancıoğlu, "90-60-90 değilim ama oyuncuyum" diyen Dermancıoğlu "Cannes’da benim olmam lazımdı. Çünkü dillerini biliyorum. Gitmem için estetik mi olmam lazımdı? Keşke çıplak yürüyüşler dışında iletişim kuracak birileri gitseydi utandım, onların adına da utandım" sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu.

"AYIP BULUYORUM"

Cannes’a giden Türk oyuncular arasında yer alan Birce Akalay'a bu konu soruldu.

Muhabironline'ın haberine göre; Akalay, Dermancıoğlu'nun adını duyunca "Ay hiç konuşmayalım, çok ayıp. Hiç yorum yapmak istemiyorum, çok ayıp buluyorum. Çok polemik, olur gereksiz olur. Ben sevmem böyle şeyleri biliyorsunuz. O yüzden yorum yapmak istemiyorum, ayıp buluyorum sadece” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN