Doları olanlar aman yanından ayırmasın! O tarihten sonra ok gibi fırlayacak: 1 dolar öyle bir seviyeye gelecek ki!

Doları olanlar aman yanından ayırmasın! O tarihten sonra ok gibi fırlayacak: 1 dolar öyle bir seviyeye gelecek ki!

Vatandaşlar ve yatırımcılar doların gelişimini ilgiyle takipte. Dolar çıkacak mı inecek mi sorusunun cevabı merak konusu oldu. Bu konuda ekonomist Selçuk Geçer, doların zirve seviyesine değindi. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Dolar satın almak ve yatırım yapmak isteyenler, merceğe yakın bir rota izlediler. Büyüyen dolar yeni yılın başında 18 TL seviyesini aştı. Öngörüleriyle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların en yüksek seviyesi hakkında bilgi verdi. Geçer, “Bu tarihe dikkat, 40 TL olacak” dedi.

Vatandaşlar dolardaki son gelişmeyi sorguluyor. Yeni yılda yukarı yönlü atağına başlayan dolar kuru, 18 TL seviyesini geçti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar "Dolar düşüyor mu, yükseliyor mu?" soru sormaya devam et Piyasaların son durumu hakkında konuşan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu yıl patlayacağını paylaştı. Selçuk Geçer 40 TL dedi ve tarih verdi. Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

dolar

DOLARA DİKKAT! SELÇUK GEÇER BEKLENEN TARİHİ VERDİ!

ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyona karşı faiz artırımı yapması ve Çin'de koronavirüsün yeniden canlanması piyasaları karıştırdı. Özellikle FED'den gelen sıkı para politikası talepleri doları güçlendirince iç piyasada dolar kuru 18 TL'den açıldı. Vatandaşlar da en iyi yatırım aracının altın mı dolar mı olduğu konusunda tereddüt yaşıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer öyle bir öngörüde bulundu ki dinlemeyen bin kere pişman olacak.

SAKIN SATMAYIN: 12 TL BİRDEN...

Doların yükselişini analiz eden ünlü iktisatçı Selçuk Geçer, doların bu yıl patlayacağını söyledi. Yapmayanların bin kat pişman olacağını belirtti.

40 TL'YE KADAR ÇIKIŞA GEÇECEK!

Açıklamalarının devamında Selçuk Geçer, doları hangi seviyede beklediğini, dolar fiyatlarının bu yıl 40 TL'ye kadar çıkabileceğini açıkladı. Dolarını bozdurmak isteyen vatandaşların biraz beklemesi gerektiğini söyleyen ünlü ekonomist, yatırım yapmayan vatandaşların üzüleceğini kaydetti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN