Dondurma diyetiyle haftada 3 kilo verin! Tatlıya düşkün olanlar bile anında kilo veriyor

Dondurma diyetiyle haftada 3 kilo verin! Tatlıya düşkün olanlar bile anında kilo veriyor

Tatlı düşkünü insanlar için kilo vermek genellikle şekerli şeylerden vazgeçmeyi gerektiren etkili ama sıkıcı diyetlere katlanmayı gerektirir. Bu kadar sıcak havalarda güzel bir dondurmadan nasıl vazgeçebilirsiniz? Belki de kilo vermek için bu gerekli değildir. İşte size aşağıda anlatacağımız dondurma diyeti sayesinde.

Tavuk göğsü ve haşlanmış balık, yağsız sebzelerle birlikte. Bu, ideal kiloya ulaşmamızı sağlayan birçok diyetin bileşimidir, ancak bunlar boğazı kurutur. Neyse ki, hepsi bu kadar sıkıcı değiller. Her gün dondurma yiyerek kilo verme vaat eden bir diyet var. Bu diyetin yaratıcısı, üç yıl önce bir rahatsızlık sonucu vefat eden dünyaca ünlü beslenme uzmanı Prof. Pietro Migliaccio'dur. Dondurma diyeti, diyet yapan insanlar için en büyük engeli ortadan kaldırmayı amaçlayan bir beslenme devrimidir. Nasıl çalıştığına bir göz atalım.

2-001.jpg

GERÇEKTEN LEZZETLİ BİR DİYET REJİMİ

Prof. Migliaccio'nun web sitesinde yayınlanan diyet, yaklaşık 1200 kalorilik bir günlük bir beslenme rejimidir ve temel olarak bir öğünün dondurma ile değiştirilmesini öngörür. Yaz aylarında kolayca uygulanabilecek bir çözüm olabilir. Deniz kenarında geçirilen bir günde öğle yemeği olarak güzel bir dondurma yemek ne kadar tatmin edici olabilir? Ardından akşamları aileyle birlikte akşam yemeği paylaşılabilir. Bir hafta boyunca yapılabilir ve isterseniz haftalar arasında tekrarlanabilir.

İşte Prof. Migliaccio, herhangi bir diyet rejimine başlamadan önce kendi doktorunuzla danışmanızı tavsiye ettiği en önemli detaydır. Diyet, öğle yemeğini veya akşam yemeğini dondurma ile değiştirme olanağı da dahil olmak üzere üç ana öğün ve bir atıştırmalıktan oluşur. Gerçekten lezzetli bir menü.

KAHVALTI VE ARA ÖĞÜN

Kilo vermek için 3 kilo verme vaadiyle nasıl bir diyet uygulanır? Kahvaltıda, isteğe bağlı olarak tatlandırmak için bir çay kaşığı şekerle tatlandırılan kısmen yağsız süt ile bir fincan kahve içilir. Ayrıca iki adet bisküvi tüketilir. Bazı günlerde, kahvaltıda şeker olmadan yaklaşık 30 gram bisküvi tüketebiliriz. Her gün, yaklaşık 200 gram meyveden oluşan bir ara öğün yapılması öngörülür.

ÖĞLE YEMEĞİ VE AKŞAM YEMEĞİ

Öğle yemeği veya akşam yemeğinde dondurma tüketebiliriz. Paketli bir bisküvi türü dondurma, bir dondurma ve iki adet waffle'ın bulunduğu bir meyve salatası veya iki waffle eşliğinde bir dondurma kupası seçebilirsiniz. Veya bir kahve dondurması ve krema, yine iki waffle ile. Pazar günleri, bir dondurma ve krema ile birlikte bir kahvaltı yapmayı da tercih edebilirsiniz. Diğer öğün protein, sebzeler ve yaklaşık 40 gram ekmekle birlikte olabilir. Bu durumda da lezzet kaybedilmez.

Akşam yemeği örneği: 80 gram kırmızı et ve sınırsız roka ile. Tümüne bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ekleyebilir ve 40 gram ekmek veya 25 gram krakerle tüketebilirsiniz. Ayrıca 80 gram jambon ve 500 gram kavun veya domates ve 60 gram peynir veya sebzeler veya patates ile balık veya et de seçebilirsiniz. Bu durumda ekmek tüketmemeliyiz. Cumartesi akşamları, bir biftekli makarna veya deniz ürünlü bir risotto ile birlikte bir yarı dondurma yiyebilirsiniz. Sosyal hayattan vazgeçmeden 7 günde 3 kilo vermenin güzel bir yolu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN