Dört eşi varmış! Sinan Akçıl sosyal medyayı kızdırdı... İmam nikahlı eşlerini ekrandan 'boşadı'!

Dört eşi varmış! Sinan Akçıl sosyal medyayı kızdırdı... İmam nikahlı eşlerini ekrandan 'boşadı'!

Danla Bilic'in programına konuk olan Sinan Akçıl, imam nikahı ile evlendiği 4 karısı olduğunu söyledi. "Hiçbiri benimle konuşmuyor, burada desem oluyor mu? Dinimize uygun mu?" diyen Akçıl'ın ekrandan her birine üçer kere "Boş ol" demesi tepki çekti. Sosyal medyada "Dinle ilgili bir konuyu bu kadar alay konusu haline getirmek ne kadar çirkin" yorumları yapıldı. İşte ayrıntılar...

Danla Bilic'in Youtube programına konuk olan Sinan Akçıl dört kadınla imam nikahıyla birliktelik yaşadığını ancak hiçbirinden boşanamadığını söyledi. "Hiçbiri benimle konuşmuyor çünkü" diyen Akçıl "Üç kere 'Boş ol' demen gerekiyor, burada desem oluyor mu? Dinimize uygun mu?" sormasının ardından dört kadın için 3'er kere "Boş ol" dedi.

"4 TANE İMAM NİKAHLI EŞİM VAR"

Danla Bilic'in Sinan Akçıl'a "Sen çok inançlıymışsın, öyle bir duyum aldım. Peki, bu imam nikahı bağımlılığı neden?" diye sorması üzerine Akçıl, "Evet. Severim. Severiz kardeşim öyle işleri" cevabını verdi.

Danla Bilic, "Ne diyorsun mesela, 'Gel imam nikahı kıyalım' mı?" diye sorunca Akçıl, "Evet! Ne diyebilirim başka? Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim, dedim de. 4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle" yanıtını verdi.

KAMERA KARŞISINDA "TALAK-I SELASE"



"Hadi boşayalım sizi programda" diyen Danla Bilic'e Akçıl "Böyle olur mu, dinimize uygun mu bilemiyorum tabii" diyerek kameralara döndü ve "Birincisi için; boş ol boş ol boş ol. Kusura bakma tabii ki. İkincisi için; boş ol boş ol boş ol. Üç; boş ol boş ol boş ol. Dört; boş ol boş ol boş ol." dedi.

Bu yaptığıyla sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan Sinan Akçıl'a izleyenler "Böyle dini bir konuda bu ciddiyetsizlik çok ayıp" "Nihat Hatipoğlu'na sorsana madem" "Ay ne komik" "Bu böyle dalga geçilecek bir konu mu?" "Dini işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

İşte o görüntüler:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN