Doya Doya Moda Gamze yok mu, yarışmadan ayrıldı mı? Gamze Taşkın yarışmadan diskalifiye mi edildi, neden? Doya Doya Moda Gamze yarışmayı neden terketti?

Doya Doya Moda Gamze yok mu, yarışmadan ayrıldı mı? Gamze Taşkın yarışmadan diskalifiye mi edildi, neden? Doya Doya Moda Gamze yarışmayı neden terketti?

Ekranların sevilen moda programı Doya Doya Moda yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni haftada yeni heyecanlar yaşanırken yayınlanan son bölüm fragmanında Gamze Taşkın merak konusu oldu. Peki, Doya Doya Moda Gamze Taşkın yarışmadan ayrıldı mı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar...

Hem yarışmacılarıyla hem de jüri üyeleri ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Doya Doya Moda yarışması hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınlanırken Gamze Taşkın hakkındaki sorular da akıllarda yer edindi. Gamze Taşkın'ın yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı konusu merak edilirken konu hakkındaki araştırmalar da hız kazandı. Peki, Doya Doya Moda Gamze Taşkın yarışmadan ayrıldı mı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar...

DOYA DOYA MODA GAMZE YARIŞMADAN AYRILDI MI?

Doya Doya Moda yarışması son bölüm fragmanında Gülşah Saraçoğlu ile Gamze Taşkın arasındaki tartışma dikkat çekti. Fragmanda Gamze Taşkın isim kağıdını çıkartarak yarışmayı terk ettiği görülürken bir diskalifiye olup olmadığı da merak ediliyor. Gamze Taşkın’ın programdan ayrılıp ayrılmadığı yarın yayınlanacak bölüm bile belli olacak.

Doya Doya Moda Gamze Taşkın yarışmadan ayrıldı mı

GAMZE TAŞKIN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Gamze Taşkın’ın yeni bölüm fragmanında stüdyoyu terk ettiği görülürken bir diskalifiye söz konusu olup olmadığı da en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır.

Gülşah Saraçoğlu ile tartışan Gamze Taşkın, isim kağıdını çıkartarak stüdyoyu terk etti.

GAMZE TAŞKIN KİMDİR?

30 yaşında olan Gamze Taşkın programa Sakarya'dan katıldı. Diş hekimliği yapan ve yay burcu olan Gamze Taşkın, Kısmetse Olur programında da ekranlara geldi. Ayça Ekin beğen in yarışmadan ayrılması ile yeni gelin adayı olarak programa katılan Gamze Taşkın, final yapmadan programın ardından eski nişanlısı Özgür ile barışmak için Esra Erol programına katıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN