Dün kaza geçiren Gülçin Ergül meğer klibindeki sahneyi yaşamış

Dün kaza geçiren Gülçin Ergül meğer klibindeki sahneyi yaşamış

Dün sevgilisiyle beraber kaza geçiren şarkıcı Gülçin Ergül hastaneye kaldırılmış, iş insanı sevgilisi yaşamını yitirmişti. Kazadan saatler önce bir röportaj verdiği ortaya çıkan şarkıcının, son klibindeki kaza sahnesinden bahsederken "İlişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu" diye konuştuğu öğrenildi. Bu inanılmaz tesadüf, sosyal medyada epey konuşuldu.

Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'yle çıkış yapan ve kariyerine solo olarak devam eden şarkıcı Gülçin Ergül ve sevgilisi iş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın bulundukları otomobil, İzmir- İstanbul otoyolu Susurluk yönüne giden tırın dorsesine çarptı. Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybederken, Gülçin Ergül'ün durumu ile ilgili yapılan açıklamada hafif yaralandığı belirtildi.

MEĞER SON KLİBİNDEKİ SAHNEYİ YAŞAMIŞ

Hafif yaralanarak atlattığı kazanın ardından şarkıcının, olaydan saatler önce verdiği röportaj ise sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ergül'ün Yeni Çağrı'ya verdiği bir röportajda yeni şarkısı Birbirimize İyi Gelmiyoruz'un klibinde bir kaza sahnesinin yer aldığından bahsettiği ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının, klipteki o sahne ile ilgili "Klipte yarım saat vinç yardımıyla havada asılı kaldım. Bu bölüm, ilişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu ve başkalarının yolunu da aydınlatan yol açan bir ilham olmuş gibi de görünüyor" diye konuştuğu öğrenildi.

RÖPORTAJ TWITTER'A DAMGA VURDU

Gülçin Ergül'ün atlattığı kazanın ardından sosyal medyada geniş yankı uyandıran röportajla ilgili birçok kullanıcı, "Başına gelecekleri önceden bilmiş", "İçine doğmuş gibi", "Baya baya klipte olanları yaşadı" benzeri yorumular yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN