Dünya Kupası finalinde sahaya girerek Türkiye'yi rezil etmişti! Fatih Portakal'dan Nusret'e olay yaratacak sözler!

Dünya Kupası finalinde sahaya girerek Türkiye'yi rezil etmişti! Fatih Portakal'dan Nusret'e olay yaratacak sözler!

Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan Dünya Kupası final karşılaşmasının ardından izinsiz şekilde sahaya girerek futbolcuları rahatsız eden ünlü kasap Nusret Gökçe, ABD'nin en eski futbol turnuvası U.S. Open Cup finalinden men edilmişti. FIFA'da ünlü kasap hakkında soruşturma başlattığını açıklarken ünlü gazeteci Fatih Portakal, Nusret'e sert sözlerle yüklendi.

Katar'ın Lusail şehrindeki Lusail Stadyumu'nda oynanan Arjantin ile Fransa arasında oynanan ve Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan 2022 Dünya Kupası finalinin ardından izinsiz bir şekilde sahaya girerek Lionel Messi başta olmak üzere futbolcuları rahatsız eden ve Dünya Kupası'na dokunarak tepkilerin odağındaki isim haline gelen ünlü kasap Nusret Gökçe'ye FIFA tarafından soruşturma açıldı. Açılan soruşturmanın ardından ünlü gazeteci Fatih Portakal, Nusret Gökçe'ye sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dünyada 'Salt Bae' olarak tanınan Kasap Nusret Gökçe'nin Dünya Kupası Finali'nde yaptıklarının ardından ilk yaptırım ABD'den geldi. Futbolcuların özel alanına girerek kupayla poz vermesi tartışma konusu olan ve sahaya girebilmek için rüşvet verdiği dahi iddia edilen Nusret Gökçe'nin, ABD'nin en eski futbol turnuvası olan U.S. Open Cup finaline girmesinin yasaklandığı açıklandı.

2022 Dünya Kupası'nda sahaya inen Nusret gündemde: Messi rahatsız oldu

U.S. Open Cup'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden bu vesileyle men edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Nusret Gökçe'ye ABD'nin en eski futbol turnuvasının bu kez de FIFA'dan kötü haber geldi. FIFA, Nusret Gökçe'nin sahaya izinsiz olarak girdiğini açıklayarak Nusret Gökçe'nin Dünya Kupası finali sonrası sahaya inip kupa kaldırması hususunda soruşturma başlattı.

"İŞLEM NEYSE YAPILACAKTIR..."

İngiliz yayın kurumu BBC'ye konuşan bir FIFA yetkilisi, "Bazı kişilerin kupa töreninin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini tespit etmek için inceleme başlatıldı. İnceleme sonucu uygun işlem neyse yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda sahaya inen Nusret'e tepkiler büyüyor! - 2022 Dünya Kupası Haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri

FIFA'nın açıklamasında kapanış töreninde yalnızca kazananların ve devlet başkanlarının kupaya dokunmasına izin verildiğinin altı çizildi.

"PSİKOLOJİK OLARAK İNCELENMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

FIFA'nın Nusret Gökçe'ye soruşturma açmasının ardından ünlü gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya platformu Youtube'da yayınladığı videoda Nusret Gökçe'ye sert sözlerle yüklendi.

Gökçe'nin 'toplumsal ve psikolojik olarak incelenmesi' gerektiği görüşünü savunan Fatih Portakal, Nusret'in çocukluk yıllarında sıkıntılı günler yaşamış olabileceğinin altını çizerek şunları söyledi:

"Çok iticiydi. Nusret'in, toplumsal ve psikolojik olarak incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çocukluğunda, gençliğinde başka sıkıntılar yaşamış olabilir. Dünya Kupası'na kadar verdiği farklı farklı pozlar... Az konuşması, devamlı gözünde bir gözlük, devamlı yanık bir ten... Dünya Kupası'nda adam sahaya girdi. Kimsenin yapmadığını yaptı. Dünya Kupası'na dokundu. Hatta biz Özgür ile tartıştık. Özgür dedi ki 'Fatih komik bir durum. Türkiye'yi düşürdüğü duruma bak' Ben de dedim ki 'Tamam birader Türkiye'yi düşürdüğü durum bu. Adam Dünya Kupası'nı kaldıran tek Türk oldu. 'Tabi bu esprili bir yaklaşımdı. Adamın hareketleri bana da tuhaf geldi.

Fox TV çalışanı, Fatih Portakal'ın istifasını doğruladı

ENTERESAN BİR KİŞİLİK

ABD'nin en eski futbol turnuvası U.S. Open Cup yasak getirdi. '2023 Open Cup finaline giremezsin arkadaş' dedi ve FIFA Nusret için inceleme başlattı. FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun Nusret ile iyi arkadaşı olduğunu biliyoruz. 'Sen o sahaya nasıl girdin, o kupayı hangi sıfatla nasıl kaldırdın?' bu soruların cevaplarını bulmaya çalışacak. Maalesef Nusret sayesinde dünya Türkiye'yi bu şekilde tanımış oldu. Dünya Kupası'nı kaldıran ilk Türk. Gerçekten Nusret Gökçe'nin şöyle bir hareketlerine ve davranışlarına baktığımız zaman enteresan bir kişilik. İncelenmesi gerekir mi? diye de soruyorsunuz kendinize."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN