Dünyaca ünlü isimler Türkiye'yi yalnız bırakmadı! Dua Lipa, Hugh Jackman’dan başsağlığı mesajı

Dünyaca ünlü isimler Türkiye'yi yalnız bırakmadı! Dua Lipa, Hugh Jackman’dan başsağlığı mesajı

Dünyaca ünlü isimler Türkiye için bir araya geldi. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem dünyayı derinden sarstı. Dünyaca tanınan yıldızlar Türkiye için taziye dileklerini göndermeye devam ediyor. İşte ünlü isimlerin o paylaşımları…

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki deprem asrın afeti olarak kayıtlara geçti. Deprem ile birlikte binlerce vatandaş hayatını kaybederken dünyaca ünlü isimlerden taziye mesajları da peş peşe geliyor.Antonio Banderas, Della Miles, Simone Simons, Russel Crowe ve birçok isim Türkiye'nin yanında olduğunu söyledi. İşte ünlü isimlerin o paylaşımları…


ÜNLÜ İSİMLER TÜRKİYE'Yİ YALNIZ BIRAKMADI


Yaşanan deprem felaketi Türkiye'nin yanı sıra dünyanın da gündeminde yer alıyor. Yitip giden birçok can yürekleri dağlarken ünlü isimler de taziye mesajları yayınladı. O ünlülerden bazıları ve taziye mesajları şu şekildedir:


della-miles.jpg
DELLA MILES


Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapan ABD'li sanatçı Della Miles’da Türkiye ile ilgili paylaşım yapan ünlüler arasında yer aldı.

antonio-banderas.jpg

ANTONIO BANDERAS


Oyuncu ve yönetmen kimliği ile tanınan Antonio Banderas, sosyal medya hesabı üzerinden deprem yaşanan bölgenin haritasını paylaşarak yaşanan trajediyi gözler önüne serdi. Banderas,Türk ve Suriye halkını dayanışma ile kucakladığını söyledi.
tarja-turunen.jpg

TARJA TURUNEN


Finlandiyalı soprano ve rock solisti Tarja Turunen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile dualarının Suriye ve Türkiye ile olduğunu aktardı. Tarja Turunen, dualarının depremden etkilenen diğer tüm ülkeler için olduğunu vurguladı.

simone-simons.jpg

SIMONE SIMONS


Türkiye'de pek çok kez konser gerçekleştiren Hollandalı grup Epika'nın solisti Simone Simons, “Kalbim Türkiye ve Suriye için kanıyor” paylaşımını yaptı.

ellen-degeneres.jpg

ELLEN DEGENERES

Amerikalı komedyen ve sunucu Ellen Degeneres, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda bağış kurulunun linkini paylaştı. Türkiye'nin ve Suriye'nin desteklere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Degeneres, binlerce insanın öldüğünü ve daha fazlasının da enkaz altında mahsur kaldığının altını çizdi. Degeneres, “İmkanı olanların yardım çabalarını destekleyeceğini umuyorum” sözlerini dile getirdi.

hugh-jackman.jpg
HUGH JACKMAN

Avustralyalı ünlü oyuncu Hugh Jackman, Unicef tarafından depremde zarar gören çocuklara yönelik başlatılan kampanyaya destek verdi. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bağış linkini paylaşan Jackman, “Kalbim Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremden etkilenen herkesin yanında. Suriye ve Türkiye'deki çocuklara nasıl yardım edeceğinizi öğrenmek için alttaki linki tıklayın” açıklamasında bulundu.

mariza.jpg

MARIZA
Portekizli fado müziği sanatçısı Mariza, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bağış kampanyası ile ilgili detayları paylaştı.

kaka.jpg

KAKA
Türkiye'den ve Suriye'den üzücü haberler var diyerek açıklamasına başlayan Kaka, kalbin ve düşüncelerim depremden etkilenen herkesle birlikte açıklamasında bulundu. Meydana gelen depremin ardından açıklama yapan ünlü isim yardım çalışmalarına katılan tüm çalışanlar için dua ettiğini belirtti.

russel-crowe.jpg
RUSSEL CROWE
Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, “ Ah Türkiye… Kalbim.. Haberler çok kötü…” ifadelerine yer verdi.

mark-eliyahu.jpg
MARK ELİYAHU
Instagram hesabı üzerinden Türkiye ve Suriye bayraklarını paylaşan Eliyahu, “Kalbim sizinle” notunu düştü.

yusuf-islam.jpg
YUSUF İSLAM
Kişisel Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan İngiliz müzisyen Yusuf İslam, “Türk ve Suriyelileri vuran bu felaketi gördüğüm için çok üzgünüm. Allah bölgedeki herkese kolaylık ve güvenlik sağlasın, ölenlerin ruhunu sonsuz huzura kavuştursun” sözlerini dile getirdi.

mark-ruffalo.jpg

MARK RUFFALO
Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, paylaşımında Ahbap derneğine yer vererek “Yardım etmek isterseniz bu insanlar Türkiye'de arama kurtarma yapıyor.” paylaşımında bulundu.

yngwie-malmsteen.jpg

YNGWIE MALMSTEEN
Malsmteen paylaşımında “Dualarım depremde etkilenen Türkiye ve Suriye halkıyla” ifadelerini kullandı.

dua-lipa.jpg

DUA LİPA
Kişisel Instagram hesabında Yiğit Turhan'ın paylaşımına yer veren Dua Lipa, Türkiye için üzgün olduğunu dile getirdi. Lipa, depremde etkilenen vatandaşlara sevgilerini ve dualarını iletti.

evgeny-grinko.jpg

EVGENY GRİNKO
Türkiye'de sık sık konser veren ünlü müzisyen Türkiye'ye başsağlığı diledi. Grinko, “Başınız sağ olsun. Yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbim sizinle” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN