Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, fit vücudunun sırrını açıkladı! Sadece 10 dakikalık spor ile...

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, fit vücudunun sırrını açıkladı! Sadece 10 dakikalık spor ile...

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, fit vücudun sırrını paylaştı! Sadece 10 dakikalık spor bile yetiyor! Her sabah da bir kaşık ondan yiyerek güne başlıyor...

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, son röportajlarında sağlıklı yaşam ve fitness rutinlerine dair deneyimlerini paylaştı. Aniston, yıllar boyunca pek çok diyet ve fitness rejimi denemiş olmasına rağmen dengeli beslenmeyi oturtmanın zorluğuna dikkat çekti.

HER GÜN 10 DAKİKA SPOR YAPIYOR

Jennifer Aniston: Fans claim she looks 'unrecognizable' after latest appearance on French talk show

Zaman içinde sert bir fitness rutinine odaklanmanın, yedikleriyle doğru orantılı olmadığını fark ettiğini belirtti. Bu deneyimlerinden ilham alarak yeni fitness rutinlerine yönelen Aniston, günlük 10-20 dakika gibi kısa sürelerde bile spor yapmanın önemini vurguladı.

Aniston, düşük enerjili günleri yönetmenin normal olduğunu ifade ederken, bu durumlarda kısa bir fitness rutiniyle günü bitirmeye odaklandığını paylaştı. Kendini kötü hissettiği günlerde spor yapmanın kafasını dağıttığını ve kendini daha sağlıklı hissetmesini sağladığını belirtti.

Spor yapmaya başlamanın zor olabileceğini söyleyen Aniston, bu sürece adım attıktan sonra pişman olmayacaklarını garanti etti. Kendi spor rutininde takviyeler kullandığını ve haftada 3-4 günü spora ayırdığını belirtirken, geceleri epsom tuzu banyoları yaparak vücuttaki laktik asidi atmayı tercih ettiğini açıkladı. Infrared sauna terapisi de Aniston'ın favorilerinden biri oldu.

GÜNE ELMA SİRKESİYE BAŞLIYOR

Is All Vinegar Gluten-Free? - gfreedeliciously.com

Güne güzel bir başlangıç yapmanın önemine de vurgu yapan Aniston, her sabah bir çorba kaşığı elma sirkesini ılık suda içtiğini ve meditasyon yaptığını paylaştı. Sonrasında köpeklerini besleyen ve yüzünü yıkayan Aniston, bu ritüeli avokadolu yüz yıkama jeli ile tamamladığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN