Efsane dizi Arka Sokaklar ekranlara geri dönüyor! Kadroya öyle bir isim dahil oluyor ki...

Efsane dizi Arka Sokaklar ekranlara geri dönüyor! Kadroya öyle bir isim dahil oluyor ki...

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar için geri sayım başladı. Usta kadrosuyla izleyicileri 17 yıldır ekran başına kilitleyen Arka Sokaklar için beklenen haber geldi. Kadroya öyle bir isim dahil oluyor ki... Duyanlar şimdiden heyecana boğuldu. Ünlü oyuncu resmen dizide rol alacak. İşte Arka Sokaklar'ın bomba transferi...

17 yıldır ekranlara gelen ve her bölümüyle nefes kesen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Merakla takip edilen dizinin kadrosunda ufak değişikler meydana gelirken gelen transfer haberi herkesi heyecana boğdu. Ünlü isim kadroya resmen dahil oldu! Kimse bunu beklemiyordu.

fggfgf-2023-07-19t123031-347.jpg

ÜNLÜ OYUNCU DİZİNİN KADROSUNA DAHİL OLUYOR

Ağustos ayında yeni sezon çekimleri başlayacak olan Arka Sokaklar dizisi için beklenen haber geldi. Yeni sezonla birlikte ekranlara bomba gibi geri dönmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizinin kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu.

gfgfgf-2023-07-19t123005-223.jpg

KÖTÜ ADAM ROLÜNDE OLACAK

17 yıl boyunca devam eden ve geçen yıl duayen yapımcı #Türkerİnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle yayınına ara verilen dizinin yeni bölümlerini D Media çekecek. Uzun süredir ekranlardan uzak yaşam sürdüren Mustafa Üstündağ Arka Sokaklar'ın kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncunun polisiye dizinin yeni kötü adamı olacağı öğrenildi.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ 11 Şubat 1977'de Mersin'de doğdu. Mustafa Üstündağ 43 yaşında Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro'da devam etti. Atv'de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat'ı oynadı. Zeynep'in Sekiz Günü'nde Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı.

gfgfgf-2023-07-19t122950-297.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu adlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü. 2017 yılında konuk oyuncu olarak Çukur dizisinde Kahraman Koçovalı karakterini oynadı. 2018-2020 yılları arasında da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran Kayalı karakterini canlandırmıştır. Mustafa Üstündağ, 2009 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu Ecem Özkaya'dan 2019 yılında boşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN