Ekranlara dönmesine günler kalmıştı! Çağatay Ulusoy hakkında ilginç iddia! Serenay Sarıkaya detayı herkesi şoke etti!

Ekranlara dönmesine günler kalmıştı! Çağatay Ulusoy hakkında ilginç iddia! Serenay Sarıkaya detayı herkesi şoke etti!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Fox Tv'nin yeni başlayacak olan iddialı bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Gaddar isimli dizide Çağatay Ulusoy'un partneri Sümeyye Aydoğan oldu. İddiaya göre Sümeyye Aydoğan'ı partner olarak seçen Ulusoy'un olay yaratacak bir iddia yüzünden seçtiği ileri sürüldü.

Uzun süredir dijitalde yayınlanan projelerde yer alan Çağatay Ulusoy, Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Gaddar dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ile de çok konuşulan Çağatay Ulusoy, yepyeni bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Netflix'te yayımlanan Terzi dizisinde canlandırdığı Peyami karakteri ile seyirci karşısına çıkan Ulusoy, Ay Yapım imzalı Gaddar dizisi ile ekranlara dönüyor. Dizinin kadrosunda ise Aras Bulut İynemli, Aytaç Uşun, Uğur Yıldıran ve Onur Saylak gibi başarılı isimler yer alıyor.

sarikaya.jpg

Gaddar dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri ise genç oyuncu Sümeyye Aydoğan oldu. Serenay Sarıkaya'ya benzetilen oyuncu sık sık bu benzerlikle gündem oluyor.

2. Sayfa'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Aydoğan'ın Gaddar dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olmasının nedeni ise çok ilginç. Ulusoy, yeni partneri eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya benzediği için seçmiş.

sarikayaaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN