Elçin Sangu kendini ele verdi! O sırrını kendi ifşa etti... Hayranları hayal kırıklığına uğradı

Elçin Sangu kendini ele verdi! O sırrını kendi ifşa etti... Hayranları hayal kırıklığına uğradı

Uzun zaman sonra ekranlara Çöp Adam dizisiyle geri dönüş yapan sevilen oyuncu Elçin Sangu, kendisiyle alakalı bir sırrını ortaya çıkardı. gündeme damgasını vuran bu sır herkesin farklı bildiği bir gerçeği de açıkladı. Katıldığı programda itiraf üstüne itiraf eden Elçin Sangu'nun o açıklamaları haberimizde

Her işte marifetli olan başarılı oyuncu Elçin Sangu, yetenekleri ve başarıları saymakla bitmezken Sangu, katıldığı youtube üzerinde ki bir programda kendi sırrını ifşa etti. Sosyal medya üzerinden kısa sürede gündeme gelen Elçin Sangu'nun ifşası çok merak edildi. Elçin Sangu'nun itirafı nedir, sırrı kimleri şaşırttı? İşte detaylar...

Kiralık Aşk dizisinde yoğun ilgi gösterilirken Elçin Sangu günümüzde ekranların aranan yüzü olurken şimdilerde yeni projesi için tempolu hayatına devam etmektedir. Star TV ekranlarında yeni başlayan Çöp Adam dizisinde başrollerden olan Sangu, aynı zamanda tiyatro oyunlarına da kaldığı yerden devam etmektedir. 'Şehirde Kimse Yokken' adlı tiyatro oyununda yer alan ve 'Jekyll & Hyde' isimli müzikalde beğenileri topladı.

Youtube üzerinden Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çiftinin sunduğu talk showa katıldı. Programda yaptığı açıklamada 6 kilo verdiğini söyleyen Sangu, müzikalin çok önceden teklif edildiğini fakat yoğunluktan dolayı kabul edemediğini belirtirken 50 kiloyla işlere başlarken şu anda 45 kilo aldığını ve bu 1 kilo almış hali olduğunu söyledi.

Elçin Sangu itirafı

Ceyda Kasabalı'nın herkesin merak ettiği sorulardan olan ''Saçların doğal mı?'' sorusunu Elçin Sangu'ya iletmesi üzerine gelen cevap şaşırttı. Sangu, 'Yalan söylemediğim için dert oldu, saçım boya evet, herkesi kandırdım, shop yaptım' ifadelerini kullanarak boya iddialarıyla dalga geçti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN