"Eltilerim beni sürekli kıskanıyor" diyen Yazgül, Esra Erol'u deliye döndürdü! Küfür edince kıyamet koptu

"Eltilerim beni sürekli kıskanıyor" diyen Yazgül, Esra Erol'u deliye döndürdü! Küfür edince kıyamet koptu

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da yine bir başka olay... "Eltilerim beni sürekli kıskanıyor" diyen Yazgül, Esra Erol'u bile çileden çıkarttı! Küfür edince ise resmen kıyamet koptu...

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan "Esra Erol'da" programı, bu kez 44 yaşındaki Yazgül Hanım'ın yaşadığı ev kriziyle gündemde. Programın son bölümünde stüdyoya konuk olan Yazgül Hanım, "Eltilerimin bana karşı savaşı yuvamın yıkılmasına sebep oluyor" diyerek yardım talebinde bulundu.

"ELTİLERİM BENİ KISKANIYOR"

Yazgül Hanım, eşi Kadir Bayat ile sürekli tartışmalar yaşadıklarını ve eşini eskiden çok sevdiğini, ancak artık sevgisinin öldüğünü belirtti. 6 çocuk annesi olan Yazgül Hanım'ın yaşadığı sorunların odağında ise kendisini sürekli kıskanan iki elti bulunuyor.

"2 eltim var. Başıma bela oldular. Sürekli beni kıskanıyorlar. Güzelliğimle, işimle, evimle her şeyime karışıyorlar. Onlar yüzünden 3 kere kadın sığınma evine gittim. Eşimi bana karşı dolduruyorlar, onunla aramız açılıyor" diyen Yazgül Hanım, yaşadığı zorlukları anlattı.

İki elti tarafından eşi Kadir'e "Gözü dışarıda, sana kadınlık yapmaz." denildiğini ifade eden Yazgül Hanım, makyaj yaparken bu eleştirilere maruz kaldığını ve bu nedenle eşiyle 15 senedir karı koca hayatlarının olmadığını dile getirdi.

YAZGÜL HANIM'IN EŞİ STÜDYODA İDDİALARA CEVAP VERDİ

640xauto-2.webp

İddiaların merkezindeki eş, stüdyoya geldiğinde boşanmak istediğini açıkladı ve bu açıklama karşısında Yazgül Hanım'ın şaşkınlığı ekrana yansıdı. Yazgül Hanım, "Ben seni boşayacağım sen kimsin ki beni boşuyorsun?" diyerek sert bir tavır sergiledi.

Kadir Bey, Yazgül'ün masum olmadığını iddia ederek, "Hayır, bana istediği iftirayı atabilir. Ama aileme kesinlikle iftira atmasın. 'Kıskanıyorlar' diyor. Büyük ağabeyimin hanımı felçli." açıklamasında bulundu.

ESRA EROL ÇİLEDEN ÇIKTI

640xauto-1.webp

Yazgül Hanım, bir süre sonra gerginliğin artmasıyla argo ve küfürlü sözler sarf etti, bu durum program sunucusu Esra Erol'u bile çileden çıkardı.

Programın sunucusu Esra Erol, Yazgül Hanım'ın dilinden düşmeyen çirkin ifadelere karşı tepki göstererek, "Onun anladığı dilden konuşacağım" ifadesini kullandı. Esra Erol ise tepki göstererek, "Söylediğin şey o kadar yakışıksız ki. Bu onun değil senin kabahatin" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN