Emekliler sonunda turnayı gözünden vurdu! Yapı Kredi Bankası promosyon ödemeleri emeklilerin cebine yaradı

Emekliler sonunda turnayı gözünden vurdu! Yapı Kredi Bankası promosyon ödemeleri emeklilerin cebine yaradı

Emekliler durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Yapı Kredi Bankası 2023 güncel promosyon tutarlarını açıkladı. EYT için gün sayan vatandaşlarda promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. İşte Yapı Kredi Bankası 2023 güncel promosyon tutarları…

EYT düzenlemesi için açıklanan kararlar yakından takip edilirken düzenlemenin bu hafta Meclis’te yer alması bekleniyor. Alınan kararların Resmi Gazete’de yayımlanması ile birlikte 2 milyon 250.000 kişi için emekliliğin önü açılacak. Emekli maaşlarını cebine koyan kişiler birçok farklı avantajdan da yararlanma hakkına sahip olacak. Hem özel bankaların hem de kamu bankalarının müşterilere sağladığı farklı kampanyalar yer alırken son açıklama Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. İşte Yapı Kredi Bankası 2023 güncel promosyon tutarları…

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?


Yapı Kredi Bankası üzerinden promosyon ödemesi almak isteyen kişilerin 3 yıl boyunca taahhüt vermesi durumunda promosyon ödemesinden yararlanabildiği belirtildi. Ödemeler 3 gün içerisinde hesapları aktarılırken 2023 yılı güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alana 4.200 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.000 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.300 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.000 TL

yapi-kredi-promosyon-1.jpg

Yapı Kredi Bankası emekli müşteriler için ek ödül imkanı da tanıyor. Yapı Kredi Bankası ek ödüllerle birlikte 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacaktır.


Ek ödül taahhütnamesini imzalayan emeklilerin 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi durumunda 200 TL ödeme yapılacak.


Bunun yanı sıra 1 Kasım-31 Ocak tarihleri arasında kart sahibi olan kişiler için de ek ödülü imkanı tanımıyor. Promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde kredi kartı alan ve hiç harcama yapmayan kişilerin ise 28 Şubat 2023 tarihine kadar yapacakları toplam 500 TL'lik harcamalarına 300 TL nakit promosyon verilecek.

yapi-kredi.jpg


EYT'LİLER PROMOSYON ÖDEMESİNDEN YARARLANABİLECEK Mİ?


EYT düzenlemesi ile birlikte emekli olacak kişilerin de promosyon alıp alamayacağı konusu akıllarda soru işareti oluşturuyor. Konu hakkındaki açıklama SGK Başkan Vekili Kürşat Arat'tan geldi. EYT düzenlemesi ile emekli olacak kişilerin diğer emeklilerden hiçbir farkı olmadığını söyleyen Arat, maaş promosyonu ve bayram ikramiyelerinden EYT'lilerin de yararlanabileceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN