Emeklilere çifte bayram ettiren haber! Bunu yapanlara 28.000 TL ek ödeme yapılacak

Emeklilere çifte bayram ettiren haber! Bunu yapanlara 28.000 TL ek ödeme yapılacak

Emeklilere, kamu çalışanlarına ve özel sektör çalışanlarına promosyonlar verilmeye devam ediyor. 28 bin TL'lik çifte bayram promosyonu hediyesi kime verilecek? İşte detaylar...

Emeklilere yönelik bir promosyon kampanyası kapsamında, 28.500 TL tutarında ödeme yapılacağı duyuruldu. Bu ödeme, emeklilerin bankaların promosyon kampanyalarına katılması durumunda verilecek. Ödemelerin 3 gün içinde hesaplara yatırılacağı bildirildi. Emeklilerin yanı sıra, kamu personeli ve özel sektör çalışanları da promosyon kampanyalarından faydalanabilecek.

emekli maaşı

1.6 milyon emeklinin yararlanabileceği son promosyon rakamı 28.500 TL olarak güncellendi. Enflasyon oranları yükselirken, geçtiğimiz haftalarda en düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye yükseltildi. Mart ayında EYT düzenlemesi ile başvuruda bulunan 1.6 milyon vatandaş emeklilik hakkı kazandı.

Bu gelişmeler, bankalar arasındaki rekabeti arttırdı ve bir banka, promosyon ödemesini 28.500 TL olarak güncelledi. Enflasyon oranlarının yükselmesiyle birlikte en düşük emekli maaşı da 2.000 TL artırılarak 7.500 TL'ye yükseltildi. Ayrıca, EYT düzenlemesiyle emekliliğe hak kazanan 1.6 milyon vatandaşın başvurusunun ardından bankalar arasındaki rekabet de arttı ve bir banka, promosyon ödemesini 28.500 TL olarak güncelledi.

ASKİ çalışanlarına müjde! 

Adana ASKİ Genel Müdürlüğü, Yapı Kredi ile yaptığı promosyon görüşmelerinde 3 yıllık taahhütname ile 28.500 TL’lik anlaşmaya vardı. DİSK Çukurova Bölge Temsilciliği tarafından resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan habere göre, promosyon ödemelerinin bayrama kadar hesaplara aktarılması bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN