Emeklilerin cebi para dolacak! 5-10-15.000 TL kredi desteği başladı: 3 katına kadar alacaklar, bu bankalar kol kanat gerecek

Emeklilerin cebi para dolacak! 5-10-15.000 TL kredi desteği başladı: 3 katına kadar alacaklar, bu bankalar kol kanat gerecek

Emeklilerin yüzünü geliştirecek duyuru yapıldı. Emekliler için özel kampanyalar düzenleyen bankalar şimdi de uygun faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor. İşte, bankaların güncel ihtiyaç kredileri...

Önceki senelerde Albaraka Türk ile Kuveyt Türk bankaları gibi pek çok banka emekliler için özel kredi kampanyası düzenliyordu. Bu yılın bitmesine az bir süre kala bankalar yine emekliler için özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Bankalar emeklilere özel 50 bin lirayı bulan kredi imkanı sunuyor. Bankaların kimisi geri ödeme için erteleme imkanı verirken erteleme imkanı vermeyen bankalar da bulunuyor. Faize bakıldığı zaman ise düşük faiz oranıyla 24 ile 36 aylık vade sunuluyor.

AKBANK'TAN FAİZSİZ NAKİT AVANS

Akbank kredi kartı başvurusu yapanlara 10.000 TL'lik yüzde sıfır faizli ve altı aylık vadeli taksitli nakit avans veriyor.

 banka kampanyaları

DENİZBANK TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Denizbank, 5.000 TL'yi bulan faizsiz taksitli nakit avans veriyor. Aynı zamanda bir senelik BluTV üyeliği de hediye ediyor.

FİNANSBANK'TAN FAİZSİZ KREDİ

Banka CardFinans ile QNB First bireysel kredi kartıyla başvuranlara altı ekstre döneminde, kredi kartı ekstreleri ile taksitsiz nakit avans bakiyesinin 500 lirasına faiz işlemeden nakit avans veriyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN