Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan dünyaevine girdi, nikah şahidi Nuri Alço oldu

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan dünyaevine girdi, nikah şahidi Nuri Alço oldu

Emrah'ın uzun süredir küs olduğu ve mirasından men ettiği oğlu Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini usta oyuncu Nuri Alço yaptı. Alço, nikah masasında yaptığı konuşmasında "İşte hayat böyle bir şey… Biz de babasıyla ‘Ayrılamam’ filminde beraberdik. Bir amca, baba yarısı vardı. Emrah’ın amcasıydım. Şimdi oğlunun artık hem amcası, hem abisi ve onun her zaman yanında olacağıma söz veriyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Şarkıcı Emrahın küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan Bursa'da Eda İrap ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikah şahitliğini Yeşilçam’ın ünlü ismi Nuri Alço yaptı.

Alço nikah masasında yaptığı konuşmada “İşte hayat böyle bir şey… Biz de babasıyla ‘Ayrılamam’ filminde beraberdik. Bir amca, baba yarısı vardı. Emrah’ın amcasıydım. Şimdi oğlunun artık hem amcası, hem abisi ve onun her zaman yanında olacağıma söz veriyorum, tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum. İnşallah çok güzel bir yolları olur, uzun bir yolculukları olur. kendilerini kutluyorum, tebrik ederim” dedi.

'AMCA DEMEK BABA YARI DEMEK...'

Tayfun Erdoğan da duygularını sosyal medyadan “Eee 'Amca' demek 'baba yarı' demek... Abim, bu mutlu günümde dünyaevine girerken, benim nikah şahidim olduğun için teşekkür ederim. Sözü çok güzeldi, 'Babasıyla bir, amca-baba yarısı oynamıştık. Şimdi oğlunun hem amcası, hem abisiyim' dedi. İyi ki varsın” sözleriyle ifade etti.

Tayfun Erdoğan ve Eda İrap'ın kır düğününe aile yakınları ve arkadaşları katıldı.

ekran-goruntusu-2023-07-23-173442.jpg

Tayfun Erdoğan geçtiğimiz aylarda nişan töreninden bir video paylaşmış ve altına sitem dolu bir mesaj yazmıştı:

Baba yok, baba gibi adamlar var yanımda

ekran-goruntusu-2023-07-23-173459.jpg

MİRASINDAN MEN ETTİ

1991 yılında dünyaya gelen Tayfun Erdoğan’ın babasının Emrah olduğu DNA test sonucuyla belli olmuştu.

Emrah, Tayfun Erdoğan’a Bursa’da bir ev verip mirasından hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair bir belge imzalatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN