En sevdiğiniz şekli seçin ruh rehberiniz hayatınızda neyi değiştirmeniz gerektiğini söylesin...

En sevdiğiniz şekli seçin ruh rehberiniz hayatınızda neyi değiştirmeniz gerektiğini söylesin...

Ruh rehberinizin size bir mesajı var. En sevdiğiniz geometrik şekli seçin ve ruh rehberinizden bir mesaj alın.

1 NUMARALI ŞEKİL

Belki de olumsuz alışkanlıklardan kurtulmayı düşünüyorsunuz. Ruh rehberin , bunun değişmek için doğru zaman olmadığını söylüyor. Şu anda hayatınızda zaten birçok endişe var ve hayatınıza bir tane daha endişelenecek bir şey daha eklemek çok fazla olur.

Bu, daha iyisi için değişmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ancak daha iyi olduğunuzda birkaç hafta beklemeniz daha iyidir. Beklersen daha iyi bir başarı şansın olacak.

2 NUMARALI ŞEKİL

Önümüzdeki 3 hafta boyunca değişen her şeyin senin hayatını daha iyiye doğru değiştireceğini bilmelisiniz. Fiziksel dünyanızda yaşananlara direnmemeye çalışın çünkü burada ilahi bir etki var. Bazen kendinizi hayatın akışına bırakmanız gerekir.

3 NUMARALI ŞEKİL

Yeni insanlarla tanışacak, daha sağlıklı ve daha sevgi dolu ilişkilere sahip olacaksınız. Kendi kendini iyileştirme nedeniyle, farklı bir bilinç düzeyindesiniz ve sizinle pek çok ortak yanı olan benzer düşünen insanlarla ilişki kurmayı tercih ediyorsunuz. İletişimin ve yeni ilişkilerin tadını çıkarın. Hayat size gülümsemeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN