Ender Saraç'ın karısından şiddet gördüğü iddiası! Uzun süredir ayrı yaşıyorlardı, o iddialar kan dondurdu

Ender Saraç'ın karısından şiddet gördüğü iddiası! Uzun süredir ayrı yaşıyorlardı, o iddialar kan dondurdu

Medyatik doktor Ender Saraç hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Saraç'ın 10 yıldır evli olduğu eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğü ve bu sebeple 1 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığı ileri sürüldü.

Sık sık verdiği sağlıklı yaşam tavsiyeleriyle gündeme gelen Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ender Saraç, bu kez de özel hayatında yaşadığı sıkıntılarla gündeme geldi. Saraç'ın 2013 yılında evlendiği Benan Saraç'tan şiddet gördüğünü ileri sürüldü.

enderrbg.jpg

Kanal D Haber'in iddiasına göre; 1 çocuk annesi Benan Saraç, Ender Saraç'ın kravatla boğazını sıktı ve tekme tokat dövdü. Ender Saraç’ın avukatları ise harekete geçerek İstanbul Aile Mahkemesi’ne dilekçe sundu. Dilekçeye göre, Uzun süredir eşinden ayrı yaşayan Saraç'ın evine gelen Benan Saraç, evdeki eşyalara zarar verdi. Benan Saraç'ın ayrıca Ender Saraç’ın kliniğinde de hakaretler ettiği, tehditte bulunduğu ileri sürüldü.

dugunn.jpg

Olayların ardından Ender Saraç, çocuğunun annesi olan boşanma aşamasındaki eşi Benan Saraç hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Karara itiraz eden Benan Saraç, iddiaları reddetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN