Endişelenmeyi bir kenara bırakın! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 11 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Endişelenmeyi bir kenara bırakın! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 11 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Bir şey hakkında çok endişelisiniz. Kendinizi iyimser bir insan olarak görüyor olsanız da, bir sorun çıkacağından veya bir şeylerin yolunda gitmeyeceğinden endişe ediyor olabilirsiniz. Bunu tersine çevirmeyi deneyin.

11 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınızdaki biri sırf dikkatinizi çekmek için sorun çıkarıyor olabilir. Neden bu kadar aşırıya kaçtığını ve sıkıntı yarattığını merak edebilirsiniz. Belki de o kişi bir şeyden memnun olmadığını size fark ettirmenin tek yolunun bu olduğunu düşünüyordur. Sizin için tek yaptığı, karşılık vermek istemenizi sağlamaktır. Bu dürtüyle savaşmaya çalışın. Tartışmak yerine konuşmayı deneyin. Kalpten bir konuşma, hayatınızdaki önemli biriyle yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hayatınızın küçük bir köşesindeki küçük bir sorun dikkatinizi çekiyor ve neyin yanlış olduğu üzerinde durmanıza neden oluyor. Bu durum tüm dikkatinizi hayatınızdaki harika şeylerden uzaklaştırıyor olabilir. Bu hiç de adil bir karşılık değil, öyle değil mi? Kesinlikle değil. Bu küçük sorunu bir kenara bırakmaya çalışın. Ona büyük resimde bakmaya çalışın ve size neden olduğu mutsuzluğa veya hayal kırıklığına değmeyeceğini kabul edin. Onu olduğu gibi görün.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir bahçe düzenlemeden önce, tohum ekeceğiniz toprağı kazmanız gerekir. Bu karmaşık ve yorucu bir süreç olabilir. Yabani otları temizlemeniz ve toprağı gevşetmeniz gerekir ki yetiştirmek istediğiniz bitkilere uygun hale gelsin. Bazen ilişkilerde de bu böyledir. Bazen ilişkinin yeşermesi için verimli bir zemin hazırlamanız gerekir. Yanlış anlamaları ortadan kaldırmak için konuşmanız ve kendinizi başka bir kişiye daha açık hale getirmek için kalbinizi açmanız gerekir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir şey hakkında çok endişelisiniz. Kendinizi iyimser bir insan olarak görüyor olsanız da, bir sorun çıkacağından veya bir şeylerin yolunda gitmeyeceğinden endişe ediyor olabilirsiniz. Bunu tersine çevirmeyi deneyin. Gerçekten gerçekleşmesini istediğiniz senaryoyu hayal etmeye çalışın ve bu görüntüyü umut ve ilham verici düşüncelerle beslemeye başlayın. Olası en kötü senaryolara odaklanmaya başladığınızda, bunların üzerine kara bulutlar çöker ve işler yoluna girene kadar acı çekersiniz. Bugün bunu yapmayın!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün birisi size pek çok şikayetle gelebilir. Söyleyeceği her şey olumsuzmuş gibi görünebilir. Bu, o kişinin sürekli şikayet eden biri olduğu anlamına gelmez. Belki de gerçekten halledilmesi gereken bazı sorunlar vardır. En azından buna açık olmalısınız. O kişinin, suskun kalarak bazı şikayetlerin birikmesine göz yummuş olabileceğini ve şimdi bu biriken şikayetlerin üzerinize birden geliyor olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Dinleyin ve o kişinin söyleyeceklerinin yerinde olup olmadığına kendiniz karar verin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Özel hayatınızda biriyle dürüst ve açık bir ilişki kurmak isteseniz bile, bu ona her ayrıntıyı anlatmak zorunda olduğunuz ya da onunla en mahrem sırlarınızı paylaşmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Ruhunuzu ortaya dökmek zorunda kalmadan da şeffaf ve dürüst olabilirsiniz. Eğer birisi sizden bunu bekliyorsa, bu onun sorunu olabilir. Bunu, paylaşırken kendinizi rahat hissettiğiniz şeylerle karıştırmayın. Kendiniz için en doğru ve en iyi olanı yapmalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Tavsiye vermek, tavsiye almaktan çok daha kolay olabilir. Çoğu zaman bunun nedeni, tavsiyeyi verenin kaybedecek çok az şeyi olması ya da hiç olmaması, tavsiyenin verilmek istendiği kişinin ise kaybedecek çok şeyi olmasıdır. Şu anda tavsiyede bulunulan kişi siz olabilirsiniz. Tavsiyeyi verenin tavrı üstünse, bunu ciddiye almak daha zor olabilir. Ancak, buna dayanarak tavsiyeyi göz ardı etmeyin. Bir sorunu çözmek için tüm olasılıklara açık olmayı kendinize borçlusunuz ve beklenmedik biri aradığınız cevaplara sahip olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Son zamanlarda birinin size davranış şeklinden memnun olmayabilirsiniz. Buna rağmen, kendinizi sert ve incinmez olduğunu göstermek için muhtemelen nasıl hissettiğinizi belli etmediniz. Gerçek duygularınızı canlı ve mutlu bir yüz ifadesinin ardına sakladınız ve şimdi karşı tarafın işleri düzeltmek için neden hiçbir şey yapmadığını anlamıyorsunuz. Çünkü bir şeylerin yanlış olduğunu bilmiyor! En derin duygularınızı saklama eğilimindesiniz ve birçok sır saklıyorsunuz. Ancak bazen böyle bir şeyi paylaşmak en iyisidir, böylece başkaları aranızdaki bağı güçlendirmenin yollarını bulabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Geçmişte biriyle hiç de iyi gitmeyen bir anlaşma veya bir düzenleme yapmış olabilirsiniz. Aptallıklara katlanacak biri değilsiniz ve şimdi o kişinin aptal olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, bu kişiyle bir kez daha deneme şansı doğarsa, bunu dener miydiniz? Bu soru yakında aklınıza gelebilir, bu yüzden hazırlıklı olmalısınız. Eğer bu kişi geçmişte çuvalladıysa ve hatasını kabul ettiyse, şimdi bir kez daha denemek için çok daha iyi bir durumda olabilir ve bu sefer çok sorumlu davranabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş yerinde ortaya çıkan bir durumda kimin yetkili olduğu net olmayabilir. Bir sorunu çözmek ya da olumlu bir değişim yaratmak için gerekli yanıtlara sahip olsanız bile, bunu deneyip denememekten emin olamayabilirsiniz. Çabalarınızın "ayak bağı" olarak mı görüleceğini yoksa yardım etme çabalarınızın iyi bir şey olarak mı görüleceğini bilmiyorsunuz. En azından denemeyi kendinize borçlusunuz. Olabilecek en kötü şey, resmi göreviniz olmasa bile birilerinin sizi iyi bir şey yapmaya çalışıyormuş gibi görmesidir. Bunda yanlış bir şey yok.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Her zaman el üstünde tuttuğunuz biri son zamanlarda birkaç seviye aşağı düşmüş gibi görünebilir. Bu, o kişiyle ilgili temel algınızın yanlış olduğu ve sizin standartlarınıza uymadığı anlamına mı gelir? Tam olarak değil. Bu kişinin aslında bir insan olduğunu ve bazen başarısız olduğunu veya yanlış seçimler yaptığını görmek şaşırtıcı olsa da, hayranlık duyduğunuz harika nitelikler hala orada ve buna saygı duymayı o kişiye ve kendinize borçlusunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sahip olduğunuz şeylerin ne kadar çok olduğunu çoğu zaman küçümsüyorsunuz. Yine de, başkalarını yetenekleri, başarıları ve nezaketleri için ilk öven ve başkalarının kendileri için ne kadar çok şeye sahip olduğunu açıkça gören sizsiniz. Verecek çok şeyiniz var ve zaman zaman bunu göz ardı ediyorsunuz, öyle ki fırsatları kabul etmiyorsunuz çünkü bu fırsatları ne kadar iyi değerlendirebileceğinizi fark etmiyorsunuz. Böyle bir fırsat yakında karşınıza çıkacak. Sahip olduğunuz pek çok yetenek hakkında zihninizde notlar alın ve bunun sizin için ne kadar harika olabileceğini fark edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN