Erken final rafa kalktı! Yalı Çapkını'nda başrol değişiyor: Ünlü oyuncu daha fazla katlanamadı!

Erken final rafa kalktı! Yalı Çapkını'nda başrol değişiyor: Ünlü oyuncu daha fazla katlanamadı!

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi reyting başarısının yanı sıra son zamanlar senaryo da değişim yapıldı haberleri ile magazin gündeminden düşmüyor. İşte haberin detayları…

Son günlerin en popüler magazin konusu Star TV’nin bu sezon yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren seyirciyi ekran başına kilitleyen Yalı çapkını dizisi oldu. Dizinin hayranları senaryonun değiştirildiğini iddia ederek tepki göstermişlerdi. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrol oynadığı yapımda şok bir ayrılık olacağı iddia edildi.

dizi

 

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE BAŞROL AYRILIĞI! ÜNLÜ OYUNCU O HAREKETİ AFFETMEDİ

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Pelo karakteriyle tepkilere neden olan Buçe Buse Kahraman hakkında şok bir iddia konuşuluyor.

Ferit`in hayatından bir türlü gitmeyen onu bırakmayan Pelo'nun, yayınlanan 19. bölümde yalıya gelmesi seyirciyi kızdırdı. Geri planda kaldığı konuşulan Afra Saraçoğlu'nun yapımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Başrole ise Buse Buçe Kahraman'ın getirileceği konuşulan haberler arasında.

Dizilerdeki başrol oyuncularını konuk etmeyi bir kural haline getiren Onedio YouTube kanalının, dizinin başrol oyuncusu olan Afra Saraçoğlu yerine ilk olarak Buçe Buse Kahraman'ı ağırlayacağı dedikoduları, izleyicinin kafasında birtakım soru işaretleri oluşturdu. Bu hareket sonrası, sosyal medya kullanıcılarının birçoğu ''Başrol ayrılıyor'' şeklinde yorumlandı.

Bir diğer tarafta ise Mert Ramazan Demir'in de senaryodan çok rahatsız olduğu, Ferit karakterinin 4 kadınla birden aşk yaşamasına sinirlendiği öne sürülmüştü.

Buçe Buse Kahraman'ın menajeri ile senaryoyu değiştirmeye çalıştığı, Afra Saraçoğlu'nun geri planda kalması iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN